Potrivit unor surse citate de Antena 3, Liviu Dragnea iese din închisoare, la șase luni după momentul în care a fost închis. Dragnea a primit o zi de învoire, pe 5 noiembrie.

Pe de altă parte, fostul lider PSD recurge la încă o cale extraordinară de atac, recurs în casaţie, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, după ce a depus deja contestaţie în anulare.

Citeste si: Liviu Dragnea, atac devastator la Viorica Dăncilă! Ce a transmis de dincolo de gratii!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Liviu Dragnea a declarat marţi recurs în casaţie. În aceeaşi zi, a recurs şi Floarea Alesu, condamnată 3 ani şi 7 luni închisoare cu executare, la contestaţie în anulare.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea, scandal uriaș cu poliția! A acuzat un agent că i-a ”înscenat” o infracțiune

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si