Situație critică în România. 666 de localități au intrat în scenariul roșu

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că 666 de localități se află în scenariul roșu. 109 sunt municipii și orașe. Bragadiru și o localitate din Teleorman au cea mai mare incidență.

Author: Georgiana Balaban marți 28 septembrie 2021 , 16:25

localități intrate în scenariul roșu

Situație critică în România.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, marţi, că 666 de localităţi sunt în scenariul roşu. Este vorba și despre 109 municipii și orașe. Dintrele orașele mari, 11 au incidența peste 6 la mie.

Orașul Bragadiru are cea mai mare rată de infectare, în timp ce, la localităţile mici, cea mai mare incidenţă o are o localitate din Teleorman. Acolo s-a înregistrat 18,07 la mie.

Citeste si: Cum se descarcă Certificatul Verde COVID-19 pe telefon, necesar pentru accesul în restaurante și evenimente culturale

Grupul de Comunicare Strategică anunţă, marţi, că 109 municipii şi oraşe au rata de infectare mai mare de 3 la mie, fiind în scenariul roşu. Dintre aceste localităţi, 11 au incidenţa mai mare de 6 la mie.

Citeste si: Situație critică pentru bolnavii care se confruntă cu boli cronice: Banii sunt puțini, tratamentele foarte scumpe

Coronavirus continuă să facă ravagii

În județul Ilfov, cea mai mare rată de infectare este în Bragadiru. Rata de incidență a ajuns la 8,94 la mie. În scenariul roșu se regăsesc și localitățile mai mici. 557 de localități sunt pe lista roșie. Cea mai mare rată de infectare este în localitatea Zâmbreasca din judeţul Teleorman, respectiv 18,07 la mie.

Citeste si: Situație fără precedent la Spitalul Județean Craiova: ”Mulţi pacienţi cu COVID-19 sosiţi în stare gravă.Suntem ca pe front”

localități intrate în scenariul roșu

Localități intrate în scenariul roșu.

[Sursa foto: PixaBay]

În ultimele 24 de ore, 208 persoane au decedat.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 28 septembrie 2021! Cel mai mare bilanț de la începutul pandemiei

La ATI sunt internaţi 1.267 de pacienţi cu COVID-19. 306 copii cu COVID-19 sunt în spital, 17 dintre ei fiind la ATI. Cea mai mare valoare a incidenţei îmbolnăvilor este în Ilfov- 6,44. Capitala şi judeţul Timiş au coeficientul infectărilor peste 5.

Citeste si: Restricții ca în starea de urgență! Autoritățile anunță amenzi usturătoare. Cât te costă dacă nu respecți regulile


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si