În mod normal, Loredana Chivu era foarte activă pe social media. De o bună perioadă, însă, tânăra blondină a absentat. Fanii săi au început să își pună semne de întrebare, fiind destul de îngrijorați cu privire la această situație.

Loredana Chivu a suferit o intervenție la rinichi

Pe data de 7 martie, Loredana Chivu a declarat pe Instagram faptul că se află în spital.

Aceasta a suferit o intervenție la rinichi, spunând că va mai lipsi o perioadă, pentru a se recupera. Loredana a vorbit recent despre operație și cum se simte în acest moment.

Citește și: Daniela Crudu, apel disperat, după ce fostul ei iubit a dispărut fără urmă de câteva luni: „Orice informație despre el poate ajuta”

Blondina a postat o imagine de curând, în mediul online, prin care și-a surprins de-a dreptul fanii. Aceasta a precizat că se simte bine și că se bucură de faptul că nu sunt probleme după intervenția la rinichi. Mai mult de atât, le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare.

De asemenea, aceasta a mai declarat că nu există motive de îngrijoare și că se bucură că a scăpat de o povară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Și cum după orice furtună răsare soarele, astăzi sunt sănătoasă și puternică. Am scăpat de o piatră de pe suflet, dar și de la rinichi. În altă ordine de idei, aveți grijă de sănătatea voastră. Love you all”, a declarat Loredana Chivu, pe Instagram.

„Primesc multe mesaje în care mă întrebați de ce nu mai sunt așa activă pe rețelele de socializare...tocmai am avut o operație la rinichi, sunt bine...revin

curând cu forțe proaspete. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, spunea blondina, după ce a fost operată.

Verișoara Loredanei Chivu este de nerecunoscut

Alina Eriko este verișoara și fina Loredanei Chivu. Aceasta este cunoscută drept ,,Pantera neagră'', sau Alina Grigore, pe numele său real. 

Aceasta a dispărut în ultimii ani din fața publicului și de pe rețelele de socializare. În mediul online era foarte admirată de femei datorită înfățișării sale. Alina Eriko a reapărut în atenția publicului, după mai mult timp, îngrijorând lumea cu privire la fizicul ei.

Este foarte activă pe TikTok, postând filmulețe scurte în care se manifestă diferit față de cum era cunoscută public. Apare neîngrijită, fără o parte din dinți și lasă impresia că substanțele interzise au pus stăpânire pe ea. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Loredana Chivu este în culmea fericirii. Tânăra a primit un inel de 90.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si