Premiul câștigat la categoria I a fost obținut ultima dată pe 23.04.2022 şi a fost în valoare de 3.232.736 lei. 

Premiul Joker în valoare de aproximativ patru milioane de euro a ajuns la Pechea

”La tragerea Joker de duminică s-a câştigat premiul de categoria I în valoare de 19.646.531,20 lei (aproximativ 4 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-081 din Pechea, judeţul Galaţi şi a fost completat cu şapte variante la Joker şi o varianta la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de 51,50 lei”,

anunţă Loteria Română.

Citește și: Curs valutar BNR azi, 27 februarie 2023. La ce valoare a ajuns EURO?

Alte două premii s-au înregistrat la categoria I, 5/40, în valoare de 1.193.209,50 lei fiecare. Premiile au fost câștigate de un bilet jucat la o agenție din Baia Mare și la o agenție din Zalău.

Un bărbat a câștigat premiul cel mare la Loto, dar l-a ascuns de soția sa

Un bărbat a câștigat premiul cel mare la Loto, însă i-a ascuns soției acest lucru. Femeia a luat o decizie neașteptată, care l-a afectat.

Norocul unui bărbat s-a transformat imediat în ghinion, după ce a câștigat marele premiu de la Loto. El a câștigat o sumă uriașă de bani, însă s-a hotărât să ascundă acest lucru față de soția sa.

Decizia aceasta l-a costat scump pe bărbat.

După doi ani de la întâmplare, femeia a luat o decizie neașteptată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Citește și:  Rezultate Loto 6 din 49 și Joker de Anul Nou. Ce este "Poarta Norocului", anunțată de Loteria Română

Bărbatului i s-a îndeplinit cel mai mare vis al vieții sale.

Cum a pus mâna pe marele premiu de la Loto s-a decis să nu împărtășească evenimentul cu soția sa. Astfel că succesul lui financiar s-a terminat doi ani mai târziu. Chiar dacă toată familia lui, inclusiv fosta soție, au beneficiat de banii pe care i-a câștigat, femeia din viața lui nu a aflat nimic.

Firul întregii întâmplări

Evenimentul s-a petrecut în China, acolo unde Zhou a câștigat în anul 2021 suma de 1,23 milioane de dolari, respectiv 10 milioane de yuani, după ce a intrat în posesia marelui premiu de la loterie. După ce și-a plătit taxele aferente, a rămas cu suficienți bani încât să se bucure toată familia de ei, dar cu toate acestea a ales să țină câștigul ascuns de soție.

Citește și:  VIDEO- Asta-i România! Povestea celor doi soți milionari din Brașov care au construit un imperiu împreună

Citeste si: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum și-a serbat Alina Sorescu ziua de naștere? Artista a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani- radioimpuls.ro

Din suma mare de bani, câștigătorul i-a transferat surorii sale 2 milioane de yuani și până și fosta soție a fost ajutată cu 700.000 yuani pentru a-și cumpăra un apartament. Timp de doi ani, actuala soție nu a știut nimic, însă după doi ani a aflat atât că a câștigat acest premiu imens, cât și modul în care a cheltuit banii și cui i-a dat.

Femeia a fost copleșită de supărare și dezamăgire, astfel că a divorțat de Zhou, însă nu înainte de a lua o decizie importantă.

Citește și:  Numărul oamenilor bogați din întreaga lume a atins un nivel record. Sunt aproape la fel de mulți ca populația Marii Britanii

Deși a luat decizia de a divorța de soțul ei, femeia a profitat de faptul că în momentul în care a câștigat banii, acesta era căsătorit cu ea, astfel că a acționat conform legilor. Femeia l-a dat în judecată, iar Tribunalul Wenzhou a admis cererea femeii la începutul acestei luni, astfel că bărbatul îi datorează 60% din câștigul care este considerat un bun comun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si