În 2019, iubita lui Liviu Dragnea a absolvit cu curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, instituția care reglementează în România activitatea mediatorilor. Înainte de examen, Irina Tănase a făcut practică la o firmă specializată. Pe 29 iulie 2019, ea a primit autorizație să practice această meserie.

Liviu Dragnea și iubita
Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, fotografiați la o nuntă

Astfel, Irina Tănase a figurat pe lista mediatorilor din București, publicată pe site-ul Consiliului de Mediere.

În dreptul domeniului de specializare, iubita lui Dragnea a trecut „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a completat „engleza şi spaniola”. Timp de câteva luni, oricine dorea să apeleze la serviciile de mediator ale Irinei Tănase putea accesa site-ul, de unde lua un număr de telefon, adresa biroului de mediere, dar și o adresă de mail a Irinei Tănase.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Irina Tănase i-a purtat ghinion lui Liviu Dragnea în ziua în care judecătorii au decis că acesta nu va fi eliberat din închisoare! S-a ales praful după ce iubita lui Dragnea a arătat pisica neagră! FOTO

Citeste si: Judecătorii au decis dacă Liviu Dragnea iese sau nu din închisoare. Mesajul fostului lider PSD în fața judecătorilor- UPDATE

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție: „Din toamnă o să purtăm măști cu numere de înmatriculare ca la mașini”

Irina Tănase
Irina Tănase, fotografiată în timp ce se afla la volan

Irina Tănase a lucrat în ministerul condus de Liviu Dragnea

În prezent, pe site-ul Consiliului de Mediere, în dreptul numelui Irinei Tănase apare explicația „Acest mediator nu are drept de exercitare”. E posibil ca biroul Irinei Tănase să nu fi avut activitate permanentă, iar Consiliul de Mediere să-i fi retras dreptul de a profesa.

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi a fost secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, instituție condusă la acea vreme de Liviu Dragnea.

Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală. În luna mai a anului 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea iubită
Pe site-ul Consiliului de mediere apare informația că Irina Tănase nu mai are drept de exercitare a profesiei de mediator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si