Lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov! Logodnicul Elenei Udrea a pierdut procesul în care firma sa a cerut recuperarea unor datorii!

Recent a fost o lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov, care a pierdut un proces în instanţă, la Judecătoria Sectorului 1.

Matei Vaihan, duminică 27 ianuarie 2019 , 14:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că a fost o lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov. Logodnicul Elenei Udrea este asociat unic al firmei "SC General Concept Activ SRL", care are ca obiect de activitate portalurile web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor de internet şi activităţi conexe. Pe 1 august 2018, firma lui Alexandrov a dat în judecată două persoane fizice care figurau ca „debitori” în procesul de „ordonanţă de plată” derulat la Judecătoria Sectorului 1. (vezi motivul pentru care Victor Becali a atacat-o pe Elena Udrea)

Citeste si: Fortăreaţa de la mare care i-a adus Elenei Udrea un dosar penal, reintrodusă în circuitul turistic!

Lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov: “Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată"

"SC General Concept Activ SRL" figura drept creditor, considerând că avea de recuperat nişte bani. Pe 20 septembrie 2018, judecătorii au amânat pronunţarea unei hotărâri. Aceasta a venit pe 5 octombrie 2018 şi a fost defavorabilă firmei lui Alexandrov. “Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată. Respinge ca neîntemeiată cererea creditoarei de obligare a debitoarei la plata cheltuielilor de judecată. Respinge ca neîntemeiată cererea debitoarei de obligare a creditoarei la plata onorariului avocaţial. Cu drept de a formula cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de anulare se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov. Firma a avut probleme şi cu Fiscul

A fost încă o lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov. WOWbiz.ro a dezvăluit recent că,  pe 16 august 2017, "SC General Concept Activ SRL", care are ca sediu social vila lui Alexandrov din Corbeanca, a primit de la ANAF o „notificare de declarare în inactivitate”.  Un contribuabil poate fi declarat inactiv fiscal dacă, timp de 6 luni, nu şi-a îndeplinit obligaţiile de depunere a declaraţiilor fiscale, dacă se sustrage controalelor efectuate de organul fiscal central prin declararea unor date de identificare a domiciliului fiscal care nu permit organului fiscal identificarea acestuia sau dacă organul fiscal central constată că nu funcţionează la domiciliul fiscal declarat.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si