Ludovic Orban, anunț important despre măsurile de restricție impuse

Liderul PNL, Ludovic Orban declară că nu este adeptul impunerii măsurilor de restricție în pandemia de COVID-19, dar a impus astfel de măsuri pe vremea când era premier, când acest lucru era necesar.

Author: Alina Raducu luni 22 martie 2021 , 16:44

Ludovic Orban, anunț important despre măsurile de restricție impuse
Ludovic Orban, anunț important despre măsurile de restricție impuse
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Cu cât mai mulţi români respectă măsurile de protecţie sanitară, cu atât sunt necesare mai puţine măsuri de restricţie”

, a declarat Orban.

”Cu cât mai mulţi români respectă măsurile de protecţie sanitară, cu atât sunt necesare mai puţine măsuri de restricţie. Nu sunt adeptul măsurilor de restricţie, sigur că, atunci când au fost necesare, am luat astfel de măsuri”, a afirmat, luni, Ludovic Orban, întrebat despre o eventuală măsură de carantinare a Capitalei.

Orban susține că România nu a avut lockdown precum au avut alte ţări

”Noi nun am avut decât un mic lockdown în perioada stării de urgenţă şi nici atunci nu am închis toate activităţile economice”, a mai adăugat Orban.

Întrebat despre suspendarea activităţii operatorilor care nu respectă măsurile, Orban a răspuns: ”Personal susţin această măsură”.

În prezent, municipiul Bucureşti se apropie de incidenţa de 6 la mie, prefectul Alin Stoica afirmând că a cerut o analiză a tuturor indicatorilor pentru ziua de marţi.

Citeste si: Medicul Flavia Groșan, care a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii, este audiat azi la Colegiul Medicilor Bihor


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si