Luis Lazarus, dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta de la Caracal: ”Acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”

Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmărit de la fața locului ancheta haotică a autorităților în cutremurătorul caz al disparițiilor fetelor din Caracal.

Petru Luca, duminică 11 august 2019 , 23:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmărit de la fața locului ancheta haotică a autorităților în cutremurătorul caz al disparițiilor fetelor din Caracal. Încă de la demararea anchetei, Lazarus a observat gafele autorităților, care s-au făcut de râs, scandalizând opinia publică prin modul defectuos de abordare a cazului. În acest context, Lazarus a publicat recent un punct de vedere pertinent, în care explică ce curs ar trebui să urmeze ancheta în cazul criminalului Gheorghe Dincă. 

Citeste si: Luis Lazarus a găsit un complice al lui Gheorghe Dincă: ”Cetățeanul din imagine muncea pentru criminal! Este liber acum! Curios că are mâinile arse!” FOTO

”Știți ceva?

1. Eu nu cred ca DIICOT Craiova nu a știut sau nu a putut, in trei luni de zile, sa afle a cui e mașina care o răpise pe Luiza! Pentru ca mașina aia NU poate fi confundata! Este un combi, la care, dacă te uiți, iti dai seama ca e un Renault, iar jantele mașinii sunt aproape unice! Aceasta mașina o puteam identifica in câteva ore! Nu o data, prin sursele mele din politie, in diverse cazuri, dădeam datele și aflam cui aparținea câte o mașina! Deci e imposibil ca atunci când un procuror cere identificarea unei masini, acest fapt sa nu se întâmple! Întrebarea este: procurorul chiar a vrut sa afle cui aparținea mașina? 
2. Telefoanele care au apărut in ancheta au arătat clar ca Dincă fusese indicat, ca cel care operase mai multe apeluri, inclusiv cel dat bunicului Luizei! Culmea este ca niciodată Dincă nu a fost audiat! In condițiile in care el de fapt trebuia arestat imediat! Oare de ce nu s-a întâmplat nimic? Concluzia logica ar fi ca acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare! Ei se fac ca muncesc nu de doua săptămâni, ci de patru luni! Nu uitati!

Văd ca de câteva zile televiziunile principale s-au blocat in chestiuni, privind faptul ca Gheorghe Dincă are televizor, mănâncă bine, vrea apa rece, tricouri curate sau ciorba de burta! Serios? Bai terminati cu tâmpeniile! Cu informațiile astea voi uitati despre ce este vorba in caz! Aloooo! Deșteptarea!Asa cevaaaa...Pai asta ne interesează pe noi? Sau ne interesează ce pun ăștia la cale? Cum NU audiază pe cine trebuie, cum NU configurează anturajul odiosului, cum trece timpul și se amâna consecvent lucruri importante, care ar trebui făcute, cum încearcă ei sa ascundă mereu câte ceva, folosindu-se de privilegiul secret al anchetei! Offff! Renunțați la fumigene și ocupati-va de lucruri serioase!”, a răbufnit cunoscutul jurnalist Luis Lazarus. 

Luni, de la ora 16:15, Luis Lazarus va fi prezent într-o ediție specială a Știrilor Kanal D, unde se va dezbate cazul criminalului Gheorghe Dincă.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si