Lumea neasemuită a prăjiturilor: Laborator carinasweets.ro cofetărie București

Bucureștiul, denumit cândva Orașul cofetăriilor, a fost, în ultimele două secole, locul descoperirii fineții și plăcerii oferite de prăjituri. Încă de pe vremea-n care prăjiturile se aduceau de la Paris ori Viena, iar doamnele din înalta societate le savurau pe îndelete, cofetăriile au fost de la început locuri în care papilele gustative au cunoscut experiențe noi și de neuitat.

Author: Mircea Pop miercuri 28 octombrie 2020 , 15:32

Lumea neasemuită a prăjiturilor: Laborator carinasweets.ro cofetărie București
Lumea neasemuită a prăjiturilor: Laborator carinasweets.ro cofetărie București
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Împachetate în cutii speciale, învelite în hârtie dantelată, prăjiturile sau bomboanele scăldate în ciocolată au devenit cu ușurință o plăcere irezistibilă care se păstrează și astăzi. Din fericire, va dăinui întotdeauna. De la basmele cu munți de ciocolată și bomboane, până la realitate, pentru persoanele care adoră prăjiturile fine nu mai este astăzi nicio piedică.

De-a lungul timpului, gusturile s-au rafinat, iar cofetarii au experimentat, învățând, inovând, îmbogățind rețete care să întreacă toate așteptările, să uimească și să bucure oamenii. De prăjituri, bomboane sau torturi ne leagă întotdeauna amintiri frumoase, căci ele ne sunt un hotar în cele mai importante momente ale vieții noastre. Pentru ceva dulce nu-i niciodată prea devreme ori prea târziu, iar fiecare ocazie fericită din viețile noastre trebuie marcată și astfel… cu ceea ce ne încântă papilele, ne bucură și mulțumește. Ne aducem aminte de prăjiturile bunicii sau ale mamei. Păstrăm întotdeauna vii amintirile cu momentele în care intram într-o cofetărie și toate prăjiturile ne făceau cu ochiul.

Ca și acum, nu știam ce să alegem, eram nerăbdători, mâncam repezit, ni se părea că nu există nimic mai bun pe lume (până la următoarea prăjitură) și vânam aceste momente.

Păstrând și prăjiturile tradiționale, cofetăriile au devenit însă și un tărâm al experimentării de noi și noi gusturi, combinații uluitoare, ingrediente sau fructe exotice, rafinându-se necontenit rețete. Uneori, o prăjitură bună poate întrece altă experiență, pentru că vă poate face să aveți impresia că oamenii se măsoară cu zeii, când vine vorba de anumite plăceri la care pot ajunge atât de simplu.

Citeste si: Câtă sare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă? Reţetă completă

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Păstrăm în memorie și torturile aniversărilor proprii sau ale oamenilor iubiți. In astfel de situații, este foarte important ca prăjiturile să fie de calitate, să bucure invitații și să ne simțim împliniți atunci când ne dorim să celebrăm fericirea vieții. De prăjituri și bomboane, implicit, de cofetării ne leagă întotdeauna sentimentul că dacă vrem ceva dulce și special, există diverși cofetari care pot să ne întreacă așteptările. Cofetăriile sunt locurile în care ne întoarcem la fiecare sărbătoare sau ocazie specială, mâncând dulcele preferat ori încercând ceva nou.

Laborator carinasweets.ro cofetarie Bucuresti pune pasiune, pricepere și savoare fină în tot ceea ce face-n numele excelenței din lumea prăjiturilor. Creat special pentru a readuce savoarea dulciurilor la rolul ritualic de odinioară, vă poartă în lumea prăjiturilor cu tandrețe pentru rafinament, calitate și desăvârșire a gustului. De la produse de cofetărie sau patiserie, la torturi pentru nunți, pentru aniversări, pentru botezuri ori standard, lumea prăjiturilor Carinei vă așteaptă cu prețuri excelente, astfel încât să vă puteți bucura de

gustul fin, neiertător de plăcut al diverselor produse pe care vi le oferă. Cheese cake, cremșnit, profiterol, tiramisù, boema, amandină, eclere, fantezie cu fructe sau trois mousse, torturi diverse pentru aniversări, pentru nunți sau petreceri felurite. Aici este, cu adevărat, tărâmul dulciurilor fără cusur, pe care le puteți gusta, rând pe rând, pentru momentele de fericire sau de tandrețe, când vreți să vă oferiți un răgaz de reculegere.

Dacă aveți nevoie de candy bar pentru nunta sau botezul dumneavoastră, ori pentru orice altă petrecere, Carina’s Sweets se va ocupa de acest aspect. Cu răbdare, dedicare, profesionalism, la eveniment veți avea niște prăjituri excelente care vor impresiona invitații și le vor aduce bucurie. Fie că este vorba despre un tort standard, pentru o aniversare, a unui adult sau a unui copil, Carina’s Sweets va personaliza prăjiturile pentru dumneavoastră, le va livra la timp și în condiții prielnice, prin intermediul transportului frigorific. Ingredientele proaspete și personalul calificat își vor lăsa amprenta asupra prăjiturilor, iar dumneavoastră vă veți putea bucura de eveniment, fără să fiți stresați din pricina rezultatului. Pentru copii, ideile inovative ale cofetăriei îi va bucura nespus: torturile sub formă de smiley face, Minnie, unicorn, cu fluturi, urs panda, minion, sau orice altă preferință, vor fi pe placul celor mici.

Citeste si: Reţeţă de colivă cu nucă pentru Sâmbăta Morţilor. Ce e bine să dai de pomană de Moşii de Toamnă 2020

Citeste si: Cine a inventat absorbantele. Femeile din înalta societate foloseau absorbante făcute din bureți sau blănuri de animale- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

Totodată, puteți încerca fursecuri ori bomboane, gustul plăcintei cu dovleac sau cu măr, plăcintei dobrogene cu brânză dulce sau sărată, cornulețe sau sarailie. Carina’s Sweets crede-n prăjiturile și dulciurile făcute din ingrediente proaspete și sănătoase, cu pricepere din partea cofetarilor cu experiență, astfel încât niciun detaliu să nu fie lăsat la voia întâmplării, iar prăjiturile pe care le primiți să vă încânte simțurile. De la prăjiturile clasice la cele sofisticate, laboratorul Carina’s Sweets vă propune prăjituri și torturi mereu proaspete, făcute cu pasiune și iubire, fiind alături de dumneavoastră în cadrul evenimentelor de anvergură, în care aveți nevoie de torturi sau de un candy bar care să dea petrecerii o energie deosebită și să-i confere eleganță.

Trăiți momente frumoase alături de prăjituri savuroase. Pătrundeți în lumea dulciurilor, întoarceți-vă la vremea copilăriei care, cu ajutorul gustului, poate părea fără sfârșit. Bucuria unei prăjituri proaspete, făcute cu ingrediente naturale, în care se pune și vraja cofetarilor care-și iubesc munca, este fără seamăn. Carina’s Sweets vă așteaptă întotdeauna cu prăjituri excelente, are grijă ca la evenimentele dumneavoastră dulcele să fie impunător, fără greș, delicat, devenind o atracție pentru toți invitații. Promptitudine, calitate, excelență-n prăjituri și, desigur, multă, multă bucurie a redescoperirii plăcerii pe care gusturile fine le oferă celor care adoră prăjiturile! Înainte de toate, cei de la Carina’s Sweets adoră dulcele. Și din această iubire creează prăjituri cu care să-i bucure pe cei din jur!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si