Luna în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrograma

Luna în Capricorn în harta natală. Luna joacă un rol extrem de important. Ea simbolizează energia feminină și este o contrapondere la energia masculină, a Soarelui. Iată ce spune despre tine acest aspect din astrogramă.

Author: Alexandra Bercea luni 19 decembrie 2022 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luna în Capricorn în harta natală. Iată ce semnificație are Luna în Capricorn în astrogramă!

Ce semnificație are Luna în Capricorn în harta natală

Luna în Capricorn este un simbol destul de rece care este incomod și necaracteristic pentru un satelit al Pământului.

Această combinație lasă o amprentă asupra vieții unei persoane. Se manifestă prin caracterul și atitudinea față de existența Capricornilor lunari. Abordează toate întrebările în serios și chiar cu precauție. Ei par să construiască bariere cu care se despart de lumea din jurul lor.

Citește și: Venus în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrogramă

Persoanele cu Luna în Capricorn în horoscop au de obicei o rutină zilnică clară.

Locul lor de muncă și viața de acasă sunt strict organizate. Acești oameni sunt harnici, dedicați și de încredere. Le este greu să fie în compania unor oameni care cu greu își pot formula gândurile și scopurile.

Citeste si: UPDATE Peste 200 de morți și sute de răniți: Cutremur de 7,8 grade la granița dintre Turcia și Siria. Zece români prinși în cutremurul puternic- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Capricornii lunari se odihnesc, de asemenea, într-un mod deosebit – pur și simplu se distanțează de societate. Poate că în astfel de momente chiar își copleșesc cunoscuții cu niște conversații neplăcute, pur și simplu pentru că nu se simt prea încrezători.

Luna în Capricorn lasă o amprentă serioasă asupra întregii vieți a unei persoane. Astfel de oameni vor să cunoască și să simtă clar acea treaptă a scării sociale la care au tot dreptul. Ei trebuie să fie siguri că în locul lor nimeni nu are capacitatea de a pătrunde. Și ei subliniază direct acest fapt altora.

Astfel de oameni se comportă de obicei destul de strict în relație cu cele mai apropiate rude și copii. Ei respectă cu sfințenie disciplina și nu se gândesc la viața lor fără o ordine impecabilă. Ei consideră că este de datoria lor să insufle copiilor respectul pentru bătrâni, punctualitatea și obiceiul de a pune fiecare lucru la locul lui. Desigur, toate aceste proprietăți vor fi foarte utile în viață, dar Capricornii lunari rareori reușesc să stabilească relații calde și de încredere cu copilul lor. Copiii rareori au încredere în astfel de părinți cu secretele lor și îi dedică problemelor lor.

Citește și: Venus intră în Capricorn pe 10 decembrie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect astrologic

Luna în Capricorn înseamnă de obicei că procesele reale ale corpului se desfășoară într-o formă oarecum inhibată. Nivelul de energie al unor astfel de oameni este sub medie. Acesta este motivul apariției edemului și congestiei.

Cum poți să descoperi unde ai Luna în astrogramă

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Citeste si: "Am intrat în belele mai mult decât oricine!" Cine este Navarone Garibaldi Garcia! Iată tot ce trebuie să știi despre unicul fiul rămas în viață al Priscillei Presley- radioimpuls.ro

Și în astrologie, Luna joacă un rol extrem de important. Ea simbolizează energia feminină și este o contrapondere la energia masculină, a Soarelui. Persoanele de sex feminin sunt mult mai puternic reprezentate și influențate de poziția Lunii în harta natală decât bărbații. Cel mai adesea, Luna descrie modul în care o femeie se percepe pe ea însăși.  Luna mai simbolizează planul emoțional, instinctul de conservare, memoria, amintirea și nevoile noastre de bază.

Poziția Lunii în harta clasică astrologică se calculează pe baza datei de naștere și a orei de naștere și reprezintă semnul în care se afla acest satelit la momentul nașterii noastre. Luna de pe partea subconștientă, cea care poartă numele de atracție, se calculează pornind de la data de naștere și făcând un imaginar pas înapoi în timp, cu câteva luni înainte de naștere. Aproximativ 88 de zile sau 3 luni înaintea datei noastre de naștere.

Analizat din diverse perspective de către astrologi, acest moment marchează, printre altele, uniunea între spirit și corp. Această parte subconștientă a firii noastre( întreaga parte roșie a harții) este foarte importantă în înțelegerea mai profundă a aspectelor planetare.

Citește și: Aspecte astrologice în astrogramă. Care sunt benefice și care pun piedici


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si