Luna Plină din martie 2022 se află în zodia Fecioarei și vine pentru zodii cu o putere mare de concentrare și cu ocazii benefice pentru schimbări major.

Pe ce dată are loc Luna Plină din martie 2022

În marie, Luna Plină se va situa în semnul Fecioarei, mai exact îm jurul orei 09:19. Ziua de 18 martie vine cu o perioadă analitică, în care puterea de concentrare este mare, când se vor ivi ocazii semnificative pentru schimbări majore în viețile zodiilor.

Citeste si: Horoscop 2 martie 2022. O zi excelentă, cu noroc mare în plan financiar pentru trei zodii

Totodată, în această perioadă, oamenii vor simți nevoia de a repara și vindeca lucruri sau situații. Vor fi luate idei și decizii de dragul celor din jur, de a-i proteja pe cei apropiați și de a ascunde problemele.

luna plină martie 2022

Când are loc luna plină luna aceasta?

[Sursa foto: istockphoto.com]

Cum sunt zodiile afectate de Luna Plină din martie 2022

Unele zodii ar putea fi încercate în ziua de 18 martie. Adevăruri grele vor ieși la suprafață, iar problemele vor trebui rezolvate, fără a trece cu vederea peste anumite situații pe care dorim să le lăsăm în spate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Fazele lunii martie 2022: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Unele zodii ar putea fi cuprinse de furie și tensiune, iar în aceste situații astrologii recomandă ca deciziile să fie luate după ceea ce dictează inima și intuiția, fără a lua o decizie de moment care ar putea afecta pe viitor.

În cazul unor nativi ar putea apărea probleme legate de îndoieli sau suferințe care necesită să fie rezolvate.

Nevoia de a-i ajuta pe cei din jur va fi mai importantă decât a ajuta propria persoană. 

luna plină martie

Cum vor fi zodiile influențate de luna plină?

[Sursa foto: istockphoto.com]

Două zile mai târziu, intrăm în zodia Berbecului și suntem întâmpinați de Echinocţiul de primăvară. În această perioadă energia cosmică va fi resimțită intens, iar adrenalina va fi și ea prezentă.

Există șanse de un început în a costrui viața mult visată. A doua jumătate a lunii martie vine cu energie nouă pentru proiecte importante. Ultimele zile din luna martie vin cu logică și concentrare, iar efectele eforturilor depuse vor putea fi văzute cu ochiul liber. Astrele spun că ziua de 28 martie este cea mai benefică zi pentru parteneriate și afaceri. 

Citeste si: Ora de vară 2022: Când se schimbă ora în România? Vom dormi mai puţin!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si