Magistrații italieni au făcut dreptate pentru Elena. Românca a fost jefuită și înjunghiată mortal în casă

„Nu se oprea să râdă de mine", a afirmat Gabriel Falloni, cel care i-a pus capăt zilelor Elenei Raluca Șerban, atunci când a mărturisit crima. Românca a fost jefuită, strangulată și înjunghiată în locuința sa din Aosta. Magistrații italieni i-au făcut dreptate româncei, criminalul aflându-și sentința: închisoare pe viață.

Author: Alexandra Costea joi 26 mai 2022 , 08:44

Magistrații italieni au făcut dreptate pentru Elena. Românca a fost jefuită și înjunghiată mortal în casă

Magistrații italieni au făcut dreptate pentru Elena. Românca a fost jefuită și înjunghiată mortal în casă

[Sursa foto: știridiaspora.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Închisoare pe viață, aceasta este sentința decisă miercuri, 25 mai 2022, de Curtea de Asistentă a Tribunalului din Aosta împotriva lui Gabriel Falloni, bărbatul în vârstă de 36 de ani acuzat de uciderea Elenei Raluca Șerban, românca în vârstă de 32 de ani, ucisă în locuința sa în

luna aprilie a anului trecut în capitala Valle d'Aosta.

Citeste si: Spania a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței. Va cumpăra vaccinuri cu ajutorul Uniunii Europene

În acest fel se încheie procesul în primă instanță pentru muncitorul în construcții în vârstă de 36 de ani din Sorso (Sassari), care a fost arestat la câteva zile după comiterea teribilei crime.

Magistrații i-au făcut dreptate Elenei. Gabriel Falloni va sta în spatele gratiilor pe viață

Judecătorul a menținut rechizitoriul procurorului, care solicitase închisoare pe viață, acuzându-l pe Felloni de circumstanța agravantă de omor din motive ascunse și cruzime. Conform reconstituirii acuzării, Gabriel Falloni a avut o întâlnire cu Elena în apartamentul acesteia din urmă pentru o întâlnire convenită pe un site de matrimoniale. Când a ajuns în casa româncei însă, a jefuit-o pe victimă și apoi a ucis-o atacând-o cu un cuțit.

Bărbatul ar fi furat suma de aproximativ 8.000 de euro în numerar, pe care femeia îi păstra în apartamentul închiriat nu departe de centrul orașului Aosta, apoi ar fi încercat să o stranguleze și, în cele din urmă, ar fi înjunghiat-o până la moarte, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Citeste si: Senegal: 11 nou-născuţi au murit într-un incendiu izbucnit într-un spital

După comiterea crimei, bărbatul a părăsit Valea Aosta, dar datorită înregistrărilor video ale camerelor de supraveghere din zonă și a faptului că acesta avea condamnări anterioare pentru tentativă de violență sexuală, anchetatorii au reușit să dea de urma lui.

Ulterior, italianul a mărturisit că a ucis-o pentru că femeia "nu se oprea din a râde de mine". Criminalul le spusese anchetatorilor că a făcut acest lucru după ce a fost luat în râs pentru disfuncția sa. Acesta le-a spus că "nu știa ce s-a întâmplat" și că "dacă își băteau joc de mine, îmi aducea aminte de când eram copil, dar nu am vrut să o rănesc". În acest sens, apărarea a invocat o "deficiență mentală parțială", însă o expertiză psihiatrică ordonată de președintele instanței a stabilit capacitatea inculpatului. Pentru procuratură, mărturisirea inculpatului a fost menită să "atenueze pedeapsa", deoarece "versiunea sa despre crimă este aproape menită să demonstreze că biata Elena, care l-a jignit sexual, era de vină".

Citeste si: VIDEO- Femeia dispărută din Cluj, găsită moartă în Bihor. Suspectul principal, un fost profesor universitar condamnat pentru acte de violență


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si