Maia Morgenstern: „Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film”. De ce a fost agresată marea actriță

Actrița Maia Morgenstern a declarat că a trecut prin niște situații destul de greu de imaginat și descris, doar din cauza unui rol jucat într-un film.

Author: Laura Macovei marți 05 aprilie 2022 , 15:16

Maia Morgenstern: „Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film”. De ce a fost agresată marea actriță

Maia Morgenstern: „Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film”. De ce a fost agresată marea actriță

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Actrița Maia Morgenstern, una dintre cele mai apreciate la nivel național dar și internațional, a povestit cum a marcat-o unul dintre rolurile pe care le-a interpretat în trecut.

Maia Morgenstern, de origine evreică, a povestit faptul că rolul Fecioarei Maria din filmul "Patimile lui Isus" a creat multă controversă și a dus la situații violente din partea „fanilor”. 

Care este motivul agresiunilor

Actrița a precizat că a fost chiar lovită de o femeie, pe stradă, din cauza faptului că o evreică a interpretat un rol atât de important pentru creștinism.

Citeste si: Ce spune soția lui Zelenski despre transformarea soțului ei de la izbucnirea războiului. Președintele Ucrainei este vizibil îmbătrânit

De altfel, actrița a mai spus că încă simte cicatricile lăsate de controversa creată de acest rol, dar, cumva, momentele acestea sunt de domeniul trecutui și nu se lasă afectată.

Despre ce este vorba în film

Filmul este despre ultimele ore din viața lui Iisus Hristos și a înregistrat încasări record, iar prestația actriței a fost aclamată de către cei care au urmărit pelicula, scrie Fanatik.

Citeste si: Angela Merkel îşi asumă refuzul acceptării Ucrainei în NATO şi respinge invitația președintelui Zelenski de a vizita Bucha

„Țin minte că am venit la filmare, la locul filmării, într-un birou. Mel Gibson m-a invitat acolo. M-a copleșit de moarte, apoi am vorbit omenește. Nu știu când a zburat timpul. Mi-am simțit viața în pericol din cauza asta, am fost agresată și fizic, rămâne ce rămâne”,  a spus ea.

Cât despre violența fizică de care a avut parte, actrița Maia Morgenstern a precizat că a fost scuipată și zgâriată.

Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film. Și ce? Este în urmă, rămânem cu povestea despre acel film, pentru felul în care ne-am pregătit pentru acel film,  a încheiat Maia Morgenstern.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si