Măicuța-medic care face minuni la un spital din Timisoara - VIDEO

Măicuța Anastasia lucrează ca medic la un spital din Timisoara și crede că bolile trupești pleacă de la o problema sufletească, o nemulțumire, o îngrijorare.

Author: Sorin Negru miercuri 30 noiembrie 2022 , 09:59

maicuta medic

Măicuța care a uimit lumea medicală din România

[Sursa foto: Opinia Timisoarei]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Măicuța Anastasia, așa cum este ea cunoscută în viața monahală, este în același timp și medicul primar Ana Maria Pah, așa cum scrie pe parafa pe care o poartă în permanentă asupra ei.

Citește și: Cine este Katia, italianca care a adus în România metoda "Devil's Pizza" de a jefui bancomate. Este implicată în detonarea bancomatelor din Constanța

Medicul primar Ana Maria Pah are 40 de ani și lucrează de mai bine de o jumătate de an în Spitalul Clinic CF Timișoara, în Secția de Boli Interne, potrivit Opinia Timișoarei.

Măicuța Anastasia a ales să urmeze Medicină după ce a terminat Facultatea de Teologie din Timișoara.

Măicuța Anastasia, asemănată cu Sfântul Luca

Măicuța își petrecuse ani buni la un schit de lângă Băile Herculane. Voia chiar să se întoarcă în acea zonă ca doctor să-i ajute pe localnici, însă cel care a convins-o că e mare nevoie de ea la Timișoara a fost chiar IPS Ioan, Mitropolitul Banatului.

Citeste si: Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un preot din Capitală a fost filmat cum scoate bani cu umerașul din cutia milei

Cei pe care i-a vindecat spun că măicuța, care îmbracă deopotrivă halatul alb și haina neagră monahală, este asemenea Sfântului Luca, un medic al trupului și doctor al sufletului.

Măicuța-medic este încredințată că știința despre sănătatea oamenilor este strâns legată de știința pentru a-L înțelege pe Dumnezeu.

Astfel că măicuța Anastasia se oprește în fiecare dimineață, în drumul ei spre spital, timp de câteva clipe la Catedrala Mitropolitană, la Sfântul Iosif cel Nou de la Partos, ocrotitorul Banatului, și îl roagă să o lumineze, să-i dea putere și să o ajute să trateze bolnavii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si