Mama Luizei Melencu declarație sfâșietoare după găsirea oaselor, lângă locuința lui Dincă: „E părerea mea şi o susţin"

Mama Luizel Melencu, Monica Melencu, a reacționat după ce anchetatorii au găsit oseminte noi, la 30 de kilometri de Caracal. Monica Melencu a transmis că își susține părerea pe care o are încă de la început.

G.B., vineri 22 noiembrie 2019 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Noile oseminte au fost descoperite, pe câmp, în apropiere de casa „monstrului din Caracal” de un tractorist. Omul lucra pe câmp când a descoperit probele și apoi a alertat imediat autoritățile.

Citeste si: Trei eleve de la un liceu din Prahova, duse la spital după ce s-au simţit rău din cauza unui miros înţepător simţit în baie

În urma unei expertize, INML a declarat că scheletul aparține unei persoane care a murit aproximativ acum 50 de ani și că nu prezintă nicio urmă de violență.

Mama Luizei Melencu declarație sfâșietoare după găsirea oaselor, lângă locuința lui Dincă: „E părerea mea şi o susţin

Citeste si: Benjamin Netanyahu, inculpat de corupţie, fraudă şi abuz de încredere

Mama Luizei Melencu a spus că acele rămășițe umane nu au nicio legătură cu Dincă. Ea susține că în cazul presupusei ucideri a fiicei sale şi a Alexandrei Măceşanu, „el e singurul care zice că le-a ucis".

Mama Luizei Melencu declarație sfâșietoare după găsirea oaselor, lângă locuința lui Dincă: „E părerea mea şi o susţin"

„Toate declaraţiile sunt contradictorii, nu am văzut să afirme, nu am vazut ceva că fetele sunt ucise, foarte puţin am citit despre Luiza în aceste 7 volume", a declarat Monica Melencu, îndurerată.

În urma descoperirii osemintelor de pe câmp, anchetatorii au decis ca probele să fie trimise la analiză macroscopică ca să se poată stabili natura ființei, vârsta, sexul, data decesului şi profilul ADN.

Citeste si: Ce scrie în raportul Jandarmeriei despre 10 august, păstrat secret până săptămâna trecută

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că osemintele găsite de localnic „nu reprezintă importanţă pentru ancheta" în cazul lui Gheorghe Dincă.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si