Mama Raisei a făcut o scrisoare pentru polițistul care i-a omorât fiica pe trecerea de pietoni: „Ajutorul pe care îl poți da este...”

Mama Raisei a făcut o scrisoare pentru agentul rutier care i-a ucis fiica. Femeia a explicat cum îi poate ajuta după ce le-a luat fiica de lângă ei.

Author: Georgiana Balaban miercuri 23 februarie 2022 , 20:02

mama-raisei-a-facut-o-scrisoare-pentru-politistul-care-i-a-omorat-fiica-pe-trecerea-de-pietoni-ajutorul-pe-care-il-poti-da-este

Mama Raisei i-a trimis o scrisoare polițistului care i-a ucis fiica.

[Sursa foto: Captură Video]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Familia Raisei trece prin clipe de coșmar. Mama minorei a redactat o scrisoare pentru omul legii care este vinovat de moartea fiicei sale. Ea a transmis că există doar o modalitate prin care îi poate ajuta, dar se pare că polițistul nu poate face nici măcar atât.

Citeste si: Detalii din ancheta Raisei, fetița moartă pe trecerea de pietoni. A apărut un nou martor

Mama fetei ucise pe trecerea de pietoni nu poate trece peste această durere. Femeia este răvășită de durere de când micuța ei a zburat la cer și i-a spus polițistului care este singura modalitate prin care îi poate ajuta.

Ce i-a transmis mama Raisei lui Constantin Popescu

Mama micuței moarte în accident nu-și mai revine din șoc. Tânăra mamă i-a transmis o scrisoare polițistului care i-a luat micuța de lângă ea și a spus că ajutorul pe care îl poate da este să facă tot posibilul să nu îngreuneze ancheta.

mama-raisei-a-facut-o-scrisoare-pentru-politistul-care-i-a-omorat-fiica-pe-trecerea-de-pietoni-ajutorul-pe-care-il-poti-da-este

Scrisoare către polițistul care a ucis-o pe Raisa.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: VIDEO- Familia Raisei cere polițistului despăgubiri de 6 milioane de euro, iar rudele fetei rănite 1 milion de euro

mama-raisei-a-facut-o-scrisoare-pentru-politistul-care-i-a-omorat-fiica-pe-trecerea-de-pietoni-ajutorul-pe-care-il-poti-da-este

Ce i-a transmis mama Raisei agentului rutier.

[Sursa foto: Captură Video]

„Bună ziua, Liliana Barbu este numele meu, mama fetiței mele, Raisa, pe care am purtat-o, am crescut-o, am educat-o.

Pentru că ea chiar era un copil educat și atent. După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu s-a asigurat. În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o, te-ai oferit să ne ajuți. Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf și cu ce ți se cere! Ajutorul pe care îl poți da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta. Se pare că nici asta nu poți face! Ți-am transmis că nu te considerăm ,,criminal", dar se pare că nici om nu prea ești. Cu drag, mama unui înger", a fost scrisoarea pe care mama Raisei i-a trimis-o polițistului.

Citeste si: Ce spune avocatul familiei Raisei, fata ucisă pe trecerea de pietoni, după audierea polițistului

Familia și apropiații minorei își doresc să rezolve misterul și vor ca polițistul să nu îngreuneze ancheta. Membrii familiei nu îl consideră pe bărbat un criminal, dar ceea ce simt ei, după pierderea copilului lor, nu se poate explica în cuvinte.

Mama copilei nu vrea banii de înmormântare pe care polițistul care i-a omorât fiica a vrut să îi ofere familiei. Membrii familiei își doresc ca Raisa să se întoarcă înapoi, dar asta este imposibil, și nu au nevoie de nimic de la nimeni, deși apreciază fiecare mână de ajutor.

Citeste si: Mama Raisei i-a trimis o scrisoare polițistului care i-a ucis fiica! Gestul lui a făcut-o să recurgă la asta: „Ai văzut în filmări, pentru că la trafic nu ai putut fi atent”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si