Managerul spitalului Colentina care s-a infectat cu coronavirus este cel mai sărac medic din România! Remus Mihalcea nu are nici un bun pe numele său!

Remus Mihalcea s-a infectat cu coronavirus, se pare că în afara spitalului.

Matei Vaihan, vineri 10 iulie 2020 , 10:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Remus Mihalcea s-a infectat cu coronavirus, s-a anunțat la mijlocul acestei săptămâni. Managerul Spitalului Colentina, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a confirmat, miercuri seara, Grupul pentru Comunicare Strategică. Remus Mihalcea conduce unul dintre cele mai mari spitale COVID din țară. (citește un interviu exclusiv cu medicul Virgil Musta)

Citeste si: Focar de coronavirus din cauza unei asistente care a ignorat normele de protecție. Cum a reacționat medicul Virgil Musta?

Citeste si: Se strânge cercul în jurul României. O țară vecină se pregătește să ne limiteze accesul la graniță

Citeste si: Raed Arafat, lista activităților interzise, după ce a crescut numărul cazurilor de infectați: „Sunt considerate cele mai periculoase”

Remus Mihalcea, de profesie medic, este internat deja într-un spital din Capitală și primește tratament. El are simptome ușoare, dar a făcut febră. A fost făcută o anchetă epidemiologică și din câte se pare, managerul s-a infectat în afara spitalului. În România, de la începutul pandemiei de coronavirus, peste 3.000 de cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus.

Remus Mihalcea s-a infectat cu coronavirus. A câștigat 18.000 de lei pe lună

Având funcție de conducere la un spital de stat, Mihalcea a trebuit să completeze declarația de avere, ultima datând de anul trecut. Din document reiese că Mihalcea nu deține terenuri, case, mașini, bijuterii și nu are nici bani în bancă. Este o declarație de avere total atipică pentru lumea medicilor, mai ales cei din fruntea spitalelor, care dețin averi consistente.

Practic, singura rubrică completată este cea a veniturilor anuale, valabile pe anul 2018. Mihalcea a încasat 120.498 de la Spitalul Județean Pitești, de unde s-a transferat la Colentina, 89.256 de lei ca prestații medicale, 2.306 lei ca asistent universitar și 4.816 lei de la Spitalul de Pediatrie Pitești. Mihalcea a încasat 216.876 lei, adică 18.073 lei pe lună.

Remus Mihalcea s-a infectat cu coronavirus. Colentina s-a redeschis și pentru pacienții cu alte afecțiuni

Vestea că managerul Spitalului Colentina este infectat a venit în aceeaşi zi în care s-a redeschis unitatea sanitară şi pentru pacienţii care au alte afecţiuni în afară de COVID-19. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat miercuri că unitatea a primit avizul DSP Bucureşti pentru redeschidere.

Spitalul Colentina va avea în continuare zonă de Covid, și, separat, va avea, cu circuit complet separat, zona de non-covid. Managerul Remus Mihalcea a atras atenţia de mai multe ori asupra situaţiei în care se află pacienţii care se tratau înainte în Spitalul Colentina. Înainte ca unitatea sanitară să se transforme în spital dedicat exclusiv pacienţilor cu Covid, aici erau trataţi peste 20.000 de pacienţi în fiecare lună.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si