Noi vești în dosarul lui Marco Kalu. Judecătorii au reconstituit cum Marco a snopit în bătaie doi bărbați, în toaleta unui club din Capitalei. El este acum urmărit internațional și este acuzat de sechestrarea și torturarea unui bărbat, dar și de conducere sub influența drogurilor.

Citește si: Fane Vancică a gafat din nou. Bărbatul a uitat să achite nota de plată într-un club de fițe

Alexandru Claudiu Pascu este cunoscut drept Marco Kalu. El este fiul temutului lider interlop din Sectorul 1 Marcel Kalu. Bărbatul este și el, precum fiul său, dat în urmărire internațională. Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au motivat condamnarea de 1 an și 3 luni de închisoare cu executare, pe care acesta a primit-o pentru lovire sau alte violențe în forma agravată. Conform datelor oficiale menționate în dosarul de condamnare, la data de 19 februarie 2017, în jurul orei 2:30, în timp ce se afla în toaleta unui club bucureștean, Marco Kalu a rupt cu bătaia doi bărbați.

Marco Kalu a fost condamnat la închisoare

Incidentul a avut loc într-un club din București. Cele două victime se aflau la o aniversare. Cei doi bărbați ar fi mers la baie, unde era si Marco Kalu, apoi ar fi început să se ironizeze reciproc și să-și arunce înjurături. Deodată, Marco Kalu a considerat că injuriile i se adresează și i-a tras un pumn în față unuia dintre cei doi.

Bărbatul lovit a căzut ca fulgerat pe gresie, după care Kalu, extrem de nervos, a început să-l calce în picioare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citește si: Percheziții la antrenorii de câini de luptă din România

Amicul bărbatului a încercat să pună capăt acestei lupte. El s-a băgat între cei doi. Interlopul nu a stat pe gânduri și i-a dat și lui un pumn în față. În urma loviturii, bărbatul a căzut inconștient la pământ, lângă prietenul său, revenindu-și abia la camera de gardă a Spitalului de Urgență Floreasca. Conform raportului medico-legal, după pumnul primit acesta a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.

Citește si: Un vâlcean a fost arestat la trei ani după ce a primit 30.000 de euro, dar nu a mai livrat mașina

Audiați de instanță după mai bine de trei ani de comiterea faptelor, martorii incidentului nu și-au mai amintit în detaliu firul evenimentelor, dar au menționat că și agenții de pază ai localului l-au sprijinit pe Alexandru Claudiu Pascu, zis Marco. În acest sens, unul dintre martori a arătat că, cel mai probabil undeva în jurul orei 02:40, în timp ce se afla la masă, a venit un prieten care participa la petrecerea respectivă și care ar fi spus, speriat, ,,Vino repede la baie că l-a bătut pe A.A.”, motiv pentru care a mers la toaleta clubului, însă un bodyguard i-a interzis să intre. Privind în interior, l-a observat, însă, pe A.A.

întins pe jos, inert. Martorul spune că a auzit o discuție, din interior, care părea a fi a unui agent de pază care spunea vorbind cu alte persoane, afirmând ,,Bă, ce ai făcut? Mă bagi la belea! De ce l-ai bătut pe ăsta? Hai, ieși afară, că văd eu ce fac”, a mai arătat instanța.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cum a reușit Delia Budeanu să se vindece de cancer- radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citește si: Faraonul de la Madrid, erou în avion, pentru un pasager cu epilepsie! Bărbatul a reușit să-i salveze viața tânărului| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si