Maria Ghiorghiu, o nouă PREVIZIUNE care sperie întreaga țară

Coronavirus este un virsul mortal care, în ultima perioadă, face victime în China. Maria Ghiorghiu a făcut o previziune privind acest virus mortal: ”Să ne rugăm Domnului!”

Author: A.M.S. vineri 24 ianuarie 2020 , 14:15

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Maria Ghiorghiu a atins acest subiect și, prin intermediul blogului personal, a anunțat că se roagă ca medicii să găsească un medicament care să-i salveze pe oameni de la deces.

„Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire tocmai a început în China, a ajuns și în SUA, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal.

Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului ca să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus”, a scris Maria Ghiorghiu.

Virus China
Virus China

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul iminent: ”Ne apropiem cu pași repezi”. Previziunile ei sunt cutremurătoare

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre al Treilea Război Mondial: ”Ce ne este scris, așa va fi!”

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi, conform cancan.ro.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, o nouă previziune cutremurătoare pentru 2020. Urmează un dezastru!

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si