Mașina ARO a lui Nicolae Ceaușescu a ajuns într-o..păstrăvărie! Vezi cum arată mașina de lux evaluată la 30000 de euro FOTO

Mașina ARO cu care dictatorul Nicolae Ceaușescu umbla prin țară sau la vizitele oficiale a eșuat în incinta unei păstrăvării din județul Argeș.

Author: Petru Luca sâmbătă 10 august 2019 , 20:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mașina ARO cu care dictatorul Nicolae Ceaușescu umbla prin țară sau la vizitele oficiale poate fi admirată în incinta unei păstrăvării din județul Argeș! Fabricat în 1987, automobilul este din gama 306, cu faruri duble pătrate, cu tapiserie din piele, în România mai aflându-se acum doar trei exemplare, plus unul decapotabil, despre care se bănuiește însă că a fost vândut în străinătate, unui colecționar secret. 

Citeste si: Ce salariu avea Nicolae Ceaușescu. Suma exactă, dezvăluită de ministrul de Finanțe din perioada comunistă

Înmatriculat în Curtea de Argeș, ARO-ul de lux poate fi observat în incinta unei păstrăvării cochete din apropierea orașului Câmpulung Muscel, fiind punctul de atracției al turiștilor.

Mai mult, deși nu este scos la vânzare, se pare că un preț echitabil pentru achiziționarea unei asemenea bijuterii ar fi undeva în jurul sumei de 30000 de euro.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si