Champions League revine în forță, iar partida dintre PSG și Bayern Munchen este cât o finală. De altfel, cele două echipe s-au și întâlnit în finala Champions League, în 2020, când nemții s-au impus cu 1-0. Un an mai târziu, PSG a eliminat-o pe Bayern din Champions League, astfel că duelul este deschis oricărui rezultat.

 

PSG încearcă să-l recupereze pe Kylian Mbappe pentru această partida, dar o decizie va fi luată cel mai probabil cu scurt timp înainte de start.

În schimb, Lionel Messi este apt de duelul cu Bayern, în timp ce Mukiele și Sanches nu vor putea juca. Bayern are și ea câțiva absenți, că Hernandez, Mane, Mazraoui și Neuer.

PSG nu este în formă

Gruparea franceză a suferit două înfrângeri în ultimele meciuri disputate, cu Marseille în Cupa Franței și AS Monaco în campionat. În schimb, Bayern dă semne de revenire și are trei victorii la rând în toate competițiile, ultima pe teren propriu cu VfL Bochum, scor 3-0.

În faza grupelor, Bayern Munchen nu a avut nicio problemă și a câștigat toate partidele cu Inter Milano, FC Barcelona și Viktoria Plzen. De partea cealaltă, PSG s-a clasat în spatele lui Benfica Lisabona într-o grupă în care au mai luat parte Juventus Torino și Maccabi Haifa.

Citește și: Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a înotat în ape înghețate

Este un meci special și pentru cei pasionați de pariuri sportive fotbal. Operatorii licențiați au pregătit sute de opțiuni disponibile pentru acest meci. Cele mai populare sunt cele 1X2, în care PSG are cota 2.62 să câștige partida, egalul are cota 3.70,

iar victoria nemților are 2.40. La calificare, Bayern pornește cu prima șansă și are 1.50 să ajungă în sferturi, în timp ce PSG are 2.50. Se întâlnesc favoritele numărul 2 la câștigarea trofeului, ambele având cota 7.00. Principala favorită este Manchester City, cu cota 2.75.

Citește și: Modelul Playboy și-a scăpat mașina Ferrari în piscină. "Știu să conduc"- VIDEO

Se anunță, așadar, un duel deschis oricărui rezultat, motiv pentru care cei interesați de pariuri se pot orienta și către alte selecții din ofertă. Una dintre cele mai interesante este că în prima repriză se vor marca Peste 1.5 goluri, la cota 2.25.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

AC Milan- Tottenham, un duel echilibrat

În capitala modei, Milano, se va disputa celălalt meci al serii de marți. AC Milan primește vizita lui Tottenham, echipă care vine după un eșec usturător în ultima etapă din Premier League, scor 1-4 cu Leicester. În schimb, AC Milan a învins-o pe Torino și a pus punct seriei de șapte meciuri la rând fără victorie.

Citește și: FOTO. Cum arată fața celei mai frumoase luptătoare MMA după un meci pierdut

Tottenham a ajuns în optimile Champions League după ce a terminat pe primul loc într-o grupă cu Eintracht Frankfurt, Sporting Lisabona și Marseille. AC Milan s-a clasat pe poziția secundă, în spatele lui Chelsea, într-o grupă care le-a mai avut pe Salzburg și Dinamo Zagreb.

La pariuri sportive online echilibrul este maxim. 2.45 este cota la victorie a lui AC Milan, 2.80 este a lui Tottenham, iar egalul are 3.30. Tottenham este favorită la calificare, cu cota 1.65, iar Milan are cota 2.25. Se anunță așadar o partidă de 1X2, în care nimeni nu își va asuma mari riscuri, motiv pentru care selecția Sub 2.5 goluri merită luată în calcul, la cota 1.84.

Citește și: Revanșa lui Novak Djokovici la Australian Open. Sârbul a egalat recordul lui Nadal de 22 victorii în turnee de Mare Șlam

Dortmund- Chelsea: Nemții sunt în forma maximă înaintea acestei partide

Miercuri, de la ora 22:00, se dispută confruntarea dintre Borussia Dortmund și Chelsea. Echipele au traiectorii diferite în ultima perioadă. Nemții au câștigat toate cele șase meciuri oficiale disputate în acest an, spre deosebire de Chelsea care continuă parcursul inconstant și are trei remize la rând, ultima în Premier League, contra lui West Ham.

Parcursul din Champions League a fost diferit însă pentru Chelsea, iar londonezii au câștigat o grupă cu AC Milan, Salzburg și Dinamo Zagreb. Dortmund a terminat a doua în spatele lui Manchester City, dar peste FC Sevilla și FC Copenhaga.

Citește și: De ce Manchester City poate să câștige UEFA Champions League în acest sezon. Care sunt argumentele

Având în vedere parcursul din competiție pe care Chelsea îl are, cota la calificare pentru londonezi este 1.65, iar pentru Dortmund este 2.25. În schimb, pentru partida de miercuri victoria lui Dortmund are cota 2.40, egalul are 3.35, iar succesul londonezilor are 2.87. Borussia Dortmund este într-o formă net superioară, are poftă de goluri, iar o selecție interesantă la pariuri este că Borussia Dortmund va câștiga și Ambele echipe marchează, cu cota 4.50.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

Brugge – Benfica pare un duel dezechilibrat

Miercuri se dispută și "cenușăreasa" optimilor, confruntarea dintre Club Brugge și Benfica Lisabona. În faza grupelor, Brugge a avut un parcurs foarte bun și a terminat pe locul doi, în spatele lui FC Porto, dar peste Bayern Leverkusen și Atletico Madrid. De partea cealaltă, Benfica a încheiat pe primul loc într-o grupă cu PSG, Juventus Torino și Maccabi Haifa.

Citește și: Emoții mari pentru Emma Răducanu înainte de Australian Open

În confruntarea de miercuri, Benfica are cota 1.85 la victorie, Brugge are cota 4.10, iar egalul are cota 3.55. La calificare, Benfica este favorită de departe, cu cota 1.21, în timp ce Brugge are cota 4.50.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si