Încă un medic, din România, a fost depistat cu coronavirus

Un medic care lucrează în Secţia Obstretrică-Ginecologie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, a fost depistat cu coronavirus, fiind al doilea cadru medical din acest spital găsit pozitiv.

G.B., luni 25 mai 2020 , 18:08

medic românia coronavirus
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit Prefecturii Buzău, medicul contaminat are 53 de ani şi lucrează în Secţia de Obsetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat. El este contact direct al unei asistente de la Neonatologie, confirmată cu COVID-19, însă şi soţia lui îşi desfăşoară activitatea în secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău, acolo unde au fost confirmate cu coronavirus mai multe cadre medicale.

Încă un medic, din România, a fost depistat cu coronavirus

De asemenea, luni, au mai fost depistaţi cu coronavirus doi soţi din Râmnicu Sărat, contacţi ai cazurilor din focarul de la Râmnicelu. Cei doi soţi de 52 şi 65 de ani, erau izolaţi al domiciliu din 11 mai.

medic românia coronavirus

Citeste si: Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”. Cum a reacționat Marius?

Citeste si: Tragedie la Ploiești. Un elev s-a aruncat în fața trenului

Citeste si: Alte cinci decese provocate de coronavirus, bilanţul ajungând la 1202

Judeţul Buzău numără în acest moment 160 de cazuri de coronavirus. 20 de cadre medicale din trei unităţi medicale sunt infectate cu coronavirus. Judeţul Buzău nu înregistrează niciun deces în rândul acestor bolnavi.

Citeste si: Măşti de protecţie gratuite pentru 2,3 milioane de persoane! Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut anunțul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si