Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială: “De ce e discriminare? Stresul e mai mare decât în orice altă meserie”

Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială, deşi românii sunt împotriva acestora.

Author: Matei Vaihan joi 19 decembrie 2019 , 09:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială, deşi în societate se vorbeşete despre desfiinâarea acestora, iar românii ar fi de acord cu această măsură. „Medicii de ce sa nu aiba pensii speciale?!!! De ce e discriminare?! Cu ce sint mai prejos decit celelalte categorii?!”, a postat Monica Pop.

Citeste si: Val de reacții emoționante după decesul Tamarei Buciuceanu. Monica Pop: „Nu pot să cred că nu mai e, o văd tot timpul”

“Argumente clare: 1.Ani si ani au avut salarii simbolice; 2. Sint expusi zilnic contaminării cu severe, uneori letale. Mor mult mai devreme decît alte categorii!; 3. E singura categorie care raspunde pt greseli.”, a scris Monica Pop. ( vezi cum a fost implicat într-un scandal numele Monicăi Pop)

Medicul Monica Pop vrea să încaseze pensie specială: "Ai în mâini viaţa unui om" 

“4. Stresul e mai mare decit in orice alta meserie cind ai in miini viata unui om de orice vîrstă. 5. E singura meserie care poate reda sanatatea sau viata unui om. 6.

Ore lungi de zi si de noapte la câpâtîiul bolnavilor sau în sălile de operație pentru a mai salva o viațâ! si atunci???!!!”, a încheiat Pop, care e manager al Spitalului de Oftalmologie Bucureşti.

Toţi amicii i-au cântat în strună Monicăi Pop, în afară de umul singur: “Eu zic sa dam la toti angajatii din tara asta pensii speciale.... Nu știu ce tara mai acorda aceste pensii.....

Eu zic ca ar trebui sa facă ceva cu salariile.... In tara noastra avem salariile sub limita bunului simț.... Sa ne gandim la toți angajatii..... Nu doar la unii”.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si