VIDEO | Ce a apărut la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian?! Constantin Enceanu: „De fiecare dată, la ultima strofă, se auzea un vuiet”

Fenomenele paranormale și-au făcut simțită prezența la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian. Constantin Enceanu a rămas mut de uimire.

Author: Georgiana Balaban miercuri 27 aprilie 2022 , 11:51

melodie constantin enceanu pentru petrică mîțu stoian

Constantin Enceanu a lansat o piesă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Constantin Enceanu a făcut un gest inedit pentru amicul său Petrică Mîțu Stoian.  Așa că în Săptămâna Patimilor a decis să lanseze o melodie în memoria artistului.

Filmările au avut loc la Isverna, în localitatea în care s-a născut şi a crescut Petrică Mîţu Stoian.

Citeste si: VIDEO| Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați astăzi, chiar înainte de înmormântarea marelui artist

Enceanu i-a dedicat o melodie intitulată „Petre al nostru nu mai cântă”. Cântărețul îi aduce un mic omagiu regretatului artist mehedinţean, dispărut prematur dintre noi. Filmările clipului video au avut loc în luna martie. În acest timp s-au întâmplat mai multe lucruri stranii.

Versurile melodiei sunt scrise de Constantin Enceanu care, însă, recunoaşte că nu le poate cânta live pentru că se îneacă în lacrimi.

Constantin Enceanu a scris o piesă pentru Petrică Mîțu Stoian

Enceanu trece cu greu peste moartea amicului său și îi simte lipsa tot timpul.

Citeste si: Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman: „Sunt gata să fiu fericit”. Bărbatul a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

„Clipul e terminat de vreo trei săptămâni dar am așteptat special Săptămâna Patimilor pentru că este perioada în care ne aducem aminte de cei plecați în lumea fără dor. Parcă mai mult că oricând vrem să le aprindem o lumânare, să le aducem un omagiu și să ne amintim de ei. Așa am gândit videoclipul, am parcurs întreaga viață a lui Mîţu, am plecat din satul natal unde el cutreieră dealurile, am filmat Podul lui Dumnezeu de care vorbea cu multă dragoste, Biserica din sat.

Am filmat la morile de apă, la intrare în Isverna. Era o zi de primăvară, soare cu dinți, destul de frig. De trei ori am înregistrat piesa aici și de fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet, se mișcau frunzele… am și zis: parcă Petre ne da un semn. Am zis că prima oară a fost o întâmplare, însă, a două oară la fel, a treia oară la fel… de fiecare dată, pe ultima strofă se producea acest vuiet, zgomot al pădurii. Recunosc că, la un moment dat, mi s-a făcut pielea de găănă. Totuși, sufletul lui e aici, pe lângă noi, ne urmărește. I-am zis și cameramanului că ceva nu e în regulă”, a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

Citeste si: Cum se simțea Petrică Mîțu Stoian înainte să moară? Ce a făcut artistul în ultimele ore de viață

În cadrul videoclipului, au filmat și la cimitirul Ungureni din Craiova, unde regretatul artist îşi doarme somnul de veci. Aici aveau să se întâmple alte lucruri inexplicabile care l-au pus pe gânduri pe Constantin Enceanu.

Citeste si: „Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin- kfetele.ro

Citeste si: Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o- radioimpuls.ro

Citeste si: Petrică Mâțu Stoian la Terapie Intensivă

„Am vrut să închei videoclipul la mormânt, să-i aprind o lumânare, să pot să-i spun în gând: Petre, îmi pare rău de tot ce ți s-a întâmplat, sper să te bucure că această melodie e tot ceea ce a însemnat între noi că prieteni. Am pus tot sufletul și cred că se simte acest lucru. De fiecare dată, la a două strofă trebuia să opresc pentru că îmi dădeau lacrimile. Nici acum nu pot s-o cânt live, îmi dau lacrimile, nu pot să mă stăpânesc. Și acolo am înregistrat de vreo 10 ori pentru că nu ne ieșea, se stingea lumânarea. Parcă era ceva, un semn”, a dezvălui Constantin Enceanu pentru sursa citată.

Citeste si: Cum i-a apărut Petrică Mîțu Stoian în vis surorii lui? Femeia crede că a vrut să-i transmită un mesaj: "Să nu zic ceva rău despre ea"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si