Mercur intră în retrograd începând cu 14 ianuarie 2022. Evenimentul atrologic care este puțin mai dificil pentru anumite zodii, va fi de data aceasta unul mai blând. Însă, doar cei mai visători ar pute afi zgâlțâiți în acaestă perioadă, deoarece Mercur se află acum în cea mai ”aeriană” zodie, Vărsătorul.

Mercur se află în retrograd în perioada 14 ianuarie- 3 februarie

Totodată, în perioada retrogradării lui mercur, visele, așteptările și speranțele noastre se pot schimba la 180 de grade începând cu 14 ianuarie. Planeta înțelepciunii și a comunicării nu face altceva decât să ne pună în fața realității, să ne aducă, practic, cu picioarele pe pământ.

Mercur guvernează zodiile Gemeni și Fecioară, și totodată acestea sunt și cele mai avantajate zodii începând cu 14 ianuarie. Astfel, nativii gemenii reușesc să ia decizii mai bune pentru confortul lor, iar Fecioarele învață să comunice fără agresivitate.

De asemenea, cele două zodii guvernate de Mercur ar putea să primească anumite oportunități de relansare.

Celelalte zodii avantajate de acest fenomenul astrologic sunt Berbecul, Leul, Capricornul și Vărsătorul. Nativii zodiei berbec clarifică anumite teorii cu privire la relațiile cu cei apropiați, în timp ce pentru Lei începe o perioadă fructuoasă, mult mai bine văzută pe plan financiar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, unele semne zodiacale trebuie să fie mult mai atente la deciziile pe care le iau în perioada retrogradării planetei Mercur.

Citeste si: Fazele lunii ianuarie 2022. Când este Lună Plină si Luna Nouă

Cum sunt influențate zodiile de mercur retrograd

Berbec

În această perioadă, nu trebuie să ignori sfaturile și nevoile celorlalți, dar în niciun caz să le pui deasupra dorințelor tale.

Mercur te va învăța cum să împaci capra și varza.

Taur

Acum este un moment potrivit pentru a dovedi cât de perspicace esți în relațiile cu cei din jur. Nu te implica în povești care nu-ți aparțin, așa că alege foarte bine temele asupra cărora îți dai cu părerea.

Gemeni

S-ar putea să iei decizii mult mai bune pentru confortul tău financiar. Ai grijă să nu ignori avertismentele astrelor. Vor apărea în calea ta persoane care vor să îți bage bețe în roate. Ar fi ideal să le ignori cu desăvârșire.

Mercur intră în retrograd începând cu 14 ianuarie 2022. Primul hop din an pentru zodii

Mercur intră în retrograd începând cu 14 ianuarie 2022. Primul hop din an pentru zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop ianuarie 2022. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni. Surprize plăcute pentru aceste zodii

Rac

Recomandat ar fi ca în această perioadă să nu accepți orice sfat de la oricine. Mercur retrograd te va învăța cim să își recâștigi din plin independența.

Leu

Pentru tine începe o perioadă extrem de bună și prosperă din toate punctele de vedere. Nu-ți dezvălui planurile, ci surprinde-i pe cei din jur cu realizările tale.

Fecioară

Ar fi bine să iei o pauză de la tot ceea ce nu își mai servește și să îți aduni gândurile în liniște.

Totodată, Mercur retrograd îți transmite că trebuie să scapi de karma de agresivitate.

Balanță

Ar fi bine să nu te mai pui pe ultimul loc din nou. Poți lucra cu mână de fier și poți dovedi adevăratele tale capacități.

Scorpion

A venit momentul să te concentrezi cu mai multă atenție asupra lucrurilor pe care le-ai lăsat de izbeliște în 2021. Scapi de o povară mare.

Săgetător

Nu ar trebui să încerci să schimbi ceva la partenerul de viață în această perioadă, deoarece este foarte dificil. Caută punctele comune și totul va fi bine.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Mercur intră în retrograd începând cu 14 ianuarie 2022. Primul hop din an pentru zodii

Mercur intră în retrograd începând cu 14 ianuarie 2022. Primul hop din an pentru zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022: Zodiile protejate de astre. Au parte de un an de excepţie

Capricorn

S-ar putea ca destinul este ceva mai îngăduitor cu tine în perioada retrogradării, fapt pentru care trebuie să te focusezi mai atent pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Vărsător

Nu ar trebui să iei decizii atunci când ești nervos, deoarece este în dezavantajul tău. Totul trebuie analizat cu maximă atenție. Multe din lucrurile care ți se par firești vor fi date peste cap în perioada care vine.

Pești

Nu este bine pentru tine ca în această oerioadă în care Mercur este Retrograd, să iei decizii pripite din punct de vedere sentimental, oricât ar fi de dureros pe moment. Trebuie să te eliberezi de energiile negative cu orice preț.

Când va fi următorul mercur retrograd

Mercur va retrogada apoi într-un alt semn de Aer, mai exact Gemeni, începând cu 10 mai. Și mai apoi tot în semn de Aer – Balanta (9 septembrie). Elementul Aer guvernează comunicarea, procesul de gândire și sănătate mintală. Așa că ne putem așteptă ca aceste retrograde să ne aducă o schimbare majoră de mentalitate pe tot parcursul anului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si