Cele mai frumoase 20 de mesaje de Crăciun pentru familie și prieteni. La mulți ani!

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun. Vorbim despre sărbătoarea sfântă a Nașterii Domnului Iisus Hristos. Aceasta ne îndeamnă să iertăm, să fim recunoscători pentru ceea ce avem și să dăm dovadă de compasiune și generozitate față de cei mai puțin norocoși.

Author: Andreea Bolocan joi 10 decembrie 2020 , 10:33

Mesaje de Crăciun
Mesaje de Crăciun[Sursa foto: https://www.freestufffinder.com/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje de Crăciun. Astfel, în această perioadă putem să împărțim mâncare, haine și cadouri oamenilor nevoiași, pentru că tot binele se întoarce înzecit.

În ceea ce privește rudele, prietenii și colegii de muncă, o urare sinceră, scrisă din suflet, este un gest apreciat întotdeauna. Totuși, uneori suntem în pană de idei și nu reușim să ne exprimăm sentimentele așa cum ne dorim. Iată cele mai frumoase 20 de mesaje de Crăciun pentru familie și prieteni:

Lumina Nașterii Lui Iisus se întinde de la o casă la altă, de la o inimă la alta, iar căldura și bucuria Crăciunului ne aduce pe toți mai aproape! Crăciun Fericit!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Fie ca aroma de brad, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun
Mesaje de Crăciun

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2020: Felicitări şi urări simpatice cu Sărbători Fericite sau Crăciun Fericit 2020!

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi. La mulți ani cu sănătate!

De Crăciun, bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi! Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit!

Crăciun Fericit! Mesaje inedite de sărbători

Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Cele mai frumoase daruri pe care ni le poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Sărbători fericite!

Citeste si: Sfântul Spiridon 2020. Când pică anul acesta una dintre cele mai importante sărbători

Credință, speranță, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevărați… sunt doar câteva din lucrurile pe care îți doresc să le ai de Crăciun!

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că, dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. Crăciun fericit!

Crăciun fericit, mult noroc şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost până acum! Sărbători fericite alături de cei dragi!

Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viață, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare – iată ce îți doresc de Crăciun. Deschide-ți sufletul și lasă căldură sărbătorilor de iarnă să te învăluie! Sărbători fericite!

Mesaje de Crăciun
Mesaje de Crăciun

Sărbători Fericite! SMS-uri pentru cei dragi

La ceas de sărbătoare, când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, va doresc sănătate, pace și prosperitate. Sărbători fericite!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

De Crăciun, s-aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun fericit!

Citeste si: Pe ce dată este Ignatul, sărbătoarea când sunt sacrificați porcii

Mesaje de Crăciun. Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face miracole. De Crăciun, îți urez să le ai pe toate! Crăciun fericit și Sărbători liniștite!

Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.

Fie ca Nașterea Domnului să va lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!

Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumină și iubire pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!

Citeste si: Calendar ortodox decembrie 2020. Lista completă a sărbătorilor de iarnă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si