Mesaje de Crăciun 2022- Felicitări de Crăciun 2022- Urări de Crăciun 2022. Vrei să trimiţi un mesaj, o felicitare sau o urare de Crăciun şi nu ai inspiraţie? Iată câteva idei! 

Urări de Crăciun: Mesaje magice cu Crăciun Fericit 2022 şi cu La mulţi ani 2021!! V-am pregătit cele mai inedite şi noi mesaje pentru perioada sărbătorilor de iarnă!

Mesaje de Crăciun 2022- Felicitări de Crăciun 2022- Urări de Crăciun 2022. Poate acum mai mult ca niciodată, avaând în vedere restricțiile impuse, trebuie să ne aducem aminte de

cei dragi, de fiecare în parte și să le facem ziua mai frumoasă cu un mesaj de Crăciun. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje și sms-uri de Crăciun 2022.

Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020
Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2022: Felicitări, sms-uri şi urări cu Sărbători Fericite, Crăciun Fericit 2022 şi La mulţi ani 2021!

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

Urările mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpadă şi un An Nou fericit si din când în când să faci apel la ratiune sau măcar să-i dai un bip.

Mesaje de Crăciun 2022- Felicitări de Crăciun 2022- Urări de Crăciun 2022. Sărbători Fericite

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat, dragii mei colegi

Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020
Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun. Că i-ați scris și c-o să vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad și lângă foc, să v-aducă mult noroc!
Tata Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Nașterea Lui Iisus, și să spunem și altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înțelepți; să închidem ușa sentimentelor de ură și să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit 2022!

Citeste si: La mulţi ani de Crăciun! Ce nume se sărbătoresc azi, pe 25 decembrie 2022? Mesaje frumoase

Mesaje de Crăciun 2022- Felicitări de Crăciun 2022- Urări de Crăciun 2022.  Crăciun Fericit 2022 şi La mulţi ani 2021!

Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveți pe toate! Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!

Citeste si: SMS-uri de Crăciun pentru familie și prieteni

Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!

Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020
Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020

E momentul urarilor de bine, de sanatate, dragoste si pace. Astea iti doresc eu tie, drag prieten. Fie ca aceasta zi de Craciun sa fie cu adevarat speciala pentru tine! Craciun fericit!

Bună ziua, eu sunt Moşu’/ Cel cu nasu’ un pic cam roşu/ Şi-am venit prin telefon/ Nu pe uşă sau pe horn/ Cu urări de fericire/ Sănatate şi iubire! Crăciun Fericit!

Citeste si: Calendar ortodox decembrie 2022. Lista completă a sărbătorilor de iarnă

Urări de Crăciun 2022

Fie ca acest Crăciun să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!
Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învaţă să visezi, Crăciunul poate face minuni!

Citeste si: Crăciun Fericit 2022! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă

Mesaje de Crăciun 2022- Felicitări de Crăciun 2022- Urări de Crăciun 2022. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun fericit!

Citeste si: Sărbătorile de iarnă: Cinci datini frumoase pentru români

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie.

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de CRĂCIUN!

Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020
Mesaje de Craciun 2020 - Felicitari de Craciun 2020 - Urari de Craciun 2020

Mesaje de Crăciun 2022

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. CRĂCIUN FERICIT!

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă- radioimpuls.ro

Citeste si: Crăciun. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru cei dragi ție! Îi vei impresiona!

Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!

Mesaje de Crăciun 2022- Felicitări de Crăciun 2022- Urări de Crăciun 2022. Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi.

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! CRĂCIUN FERICIT!

Felicitări de Crăciun 2022

Moş Crăciun bate la uşă, Scoate mâna din mănuşă, Şi vă dă din palma lui, Darurile cerului. Lângă brad şi lângă foc, Să vă umple de noroc! CRĂCIUN FERICIT!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

Citeste si: Urări de Crăciun. Felicitări superbe pe care să le transmiți celor apropiați

Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!

Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

Citeste si: Prima zi de Crăciun 2022: Tradiții și obiceiuri

Mesaje de Crăciun 2022- Felicitări de Crăciun 2022- Urări de Crăciun 2022. Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si