Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă. În fiecare an, Crăciunul se sărbătoreşte pe 25 decembrie, iar cu această ocazie frumos este să le transmite celor din familie, prietenilor şi colegilor de muncă un mesaj, o felicitare sau o urare cu Crăciun Fericit şi un An nou mult mai bun şi plin de realizări.

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă. Un An Nou plin de bucurii

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2020: Felicitări, sms-uri şi urări cu Sărbători Fericite, Crăciun Fericit 2020 şi La mulţi ani 2021!

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

Urările mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpadă şi un An Nou fericit si din când în când să faci apel la ratiune sau măcar să-i dai un bip.

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă. Mesaje de Crăciun cu Sărbători Fericite

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat, dragii mei colegi

Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!

Citeste si: VIDEO- Luminițele de Crăciun au creat un decor feeric în București

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă
Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă

Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun. Că i-ați scris și c-o să vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad și lângă foc, să v-aducă mult noroc!
Tata Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Nașterea Lui Iisus, și să spunem și altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înțelepți; să închidem ușa sentimentelor de ură și să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit 2020!

Citeste si: Când se împodobește bradul de Crăciun 2020? Sărbătorile de iarnă sunt absolut magice!

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă. Felicitări de Crăciun 2020 şi La mulţi ani 2021!

Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveți pe toate! Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!

Citeste si: SMS-uri de Crăciun pentru familie și prieteni

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă
Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!

Mesaje Craciun 2020- Urari Craciun 2020- Felicitari Craciun 2020- Craciun Fericit 2020- Sarbatori Fericite 2020. E momentul urarilor de bine, de sanatate, dragoste si pace. Astea iti doresc eu tie, drag prieten. Fie ca aceasta zi de Craciun sa fie cu adevarat speciala pentru tine! Craciun fericit!

Citeste si: Când se aprind luminițele în București 2020? Răspunsul clar dat de Nicușor Dan

Bună ziua, eu sunt Moşu’/ Cel cu nasu’ un pic cam roşu/ Şi-am venit prin telefon/ Nu pe uşă sau pe horn/ Cu urări de fericire/ Sănatate şi iubire! Crăciun Fericit!

Mesaje Craciun 2020- Urari Craciun 2020- Felicitari Craciun 2020- Craciun Fericit 2020- Sarbatori Fericite 2020. Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor!

Citeste si: Calendar ortodox decembrie 2020. Lista completă a sărbătorilor de iarnă

Urări de Crăciun 2020

Fie ca acest Crăciun să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!
Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învaţă să visezi, Crăciunul poate face minuni!

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun fericit!

Mesaje Craciun 2020- Urari Craciun 2020- Felicitari Craciun 2020- Craciun Fericit 2020- Sarbatori Fericite 2020. M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Vă urez din suflet Crăciun fericit!

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă
Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă

Citeste si: Sărbătorile de iarnă: Cinci datini frumoase pentru români

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie.

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de CRĂCIUN!

Citeste si: Pe ce dată este Ignatul, sărbătoarea când sunt sacrificați porcii

Mesaje cu Crăciun Fericit 2020

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. CRĂCIUN FERICIT!

Citeste si: Crăciun. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun pentru cei dragi ție! Îi vei impresiona!

Citeste si: Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”- radioimpuls.ro

Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi.

Din lumina Sărbătoririi Naşterii Domnului şi din speranţă ce însoteşte Noul An, gânduri bune şi urări de sănătate, împliniri şi bucurii tuturor!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! CRĂCIUN FERICIT!

Felicitări de Crăciun 2020

Moş Crăciun bate la uşă, Scoate mâna din mănuşă, Şi vă dă din palma lui, Darurile cerului. Lângă brad şi lângă foc, Să vă umple de noroc! CRĂCIUN FERICIT!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

Citeste si: Urări de Crăciun. Felicitări superbe pe care să le transmiți celor apropiați

Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!

Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă
Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă

Citeste si: Prima zi de Crăciun 2020: Tradiții și obiceiuri

Crăciun Fericit 2020! Mesaje, urări şi felicitări noi pentru sărbătorile de iarnă. Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si