Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023. În tradiția populară, pe data de 9 Martie este celebrată Ziua Bărbatului. Iată cele mai deosebite mesaje pe care să le transmiteți în această zi!

Author: Alexandra Bercea miercuri 01 martie 2023 , 15:59

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023. Noi v-am pregătit cele mai frumoase mesaje pentru data de 9 martie, atunci când este celebrată Ziua Bărbatului!

Cele mai frumoase mesaje de Ziua Bărbatului 2023

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

Dragul meu, bărbat iubit! Te felicit cu această zi pe care poți să o consideri pe bună dreptate una a ta. Ești un bărbat adevărat – cu mâini de aur, cu un cap limpede, minte ascuțită și o frumusețe rară! Rămâi cel mai bun în toate, iar eu sunt gata să te inspir și să te susțin toată viața!

Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Îți doresc să fii întotdeauna la înălțime, să atingi culmi, să mergi încrezător spre realizarea viselor, să stai ferm pe picioare în orice circumstanțe și să crezi doar în bine.

Te felicit cu ocazia Zilei internaționale a Bărbatului și îți doresc din suflet să fii cel mai curajos, vesel, bun, frumos, iubit, fericit, inegalabil, cel mai de succes și cel mai înțelept.

Citește și: Mărțișor 2023. Tradiții pentru perioada Babelor 1-9 martie. Ce trebuie să faci pentru a atrage dragostea și banii în viața ta

Ești un bărbat adevărat – acest lucru este demonstrat. Ziua Bărbatului este sărbătoarea ta. Îți doresc să fii mereu curajos, puternic, încrezător în forțele proprii astfel încât să poți sta la straja intereselor tale și ale familiei tale. De fapt, tu ești omul pe sprijinul căruia poți conta mereu. La mulți ani, dragul meu!

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Îți doresc ca în orice situație din viață să dai dovada de răbdare, curaj, bărbăție, bunătate, inteligență. Să ai succes și noroc în orice activități pe care le faci sau scopuri pe care ți le pui!

Urări de Ziua Bărbatului 2023

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

Dacă am fi trăit în antichitate, însăși Apollo avea să te invidieze, iar Zeus cerea sfaturi de la tine. Te felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Bărbatului și îți doresc să fii puternic la trup și suflet, vesel și curajos! Să ai parte de succes în orice faci!

„9 Martie, e ziua ta şi îţi doresc împliniri, multe bucurii şi o zi a bărbatului aşa cum visezi!”.

„Iti doresc ca aceasta zi de 9 martie sa-ti aduca viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fie ca ziua celor 40 de mucenici să vă aducă pace în suflet și speranță! La mulți ani de 9 Martie! ”

Citeste si: „Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe Carmen Iohannis- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

„Fie ca aceasta primavara sa trezeasca in tine dorinta de a vrea mai mult de la viata si de a face lucrurile bine si la timpul lor. Nu lasa ca primaverile sa treaca peste tine, doar natura renaste… ”

„De 9 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri peste iubirea noastra! La mulți ani de Ziua Bărbatului!”.

 

Citește și: Ziua Femeii 2023. Cele mai frumoase poezii pentru 8 martie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si