Urări de 8 Martie 2023. Ziua de 8 martie este sărbătorită de femeile din lumea întreagă. Iată câteva urări, mesaje, felicitări și imagini deosebite cu ajutorul cărora le vei surprinde pe femeile din viața ta fie că este vorba despre mamă, soție, fiică, iubită, soră sau colegă.

Urări de 8 Martie 2023.

Urări de 8 Martie 2023: Mesaje, felicitări și imagini deosebite pentru Ziua Femeii

[Sursa foto: PixaBay]

Urări de 8 Martie 2023. Cele mai frumoase gânduri pentru femeile speciale din viața ta

„Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ți spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine: cum să dăruiesc necondiționat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu ești cea care mi-a oferit sprijin și incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viața părea împotriva mea.Te

iubesc, mămica mea…”

„Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.  Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.”

Citește și: Felicitări de Mărțișor 2023. Mesaje și urări de 1 martie 2023: ”Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet… deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… inchide ochii şi încearcă să visezi… nu-i aşa că e minunat?”

Urări de 8 Martie 2023.

Urări de 8 Martie 2023: Mesaje, felicitări și imagini deosebite pentru Ziua Femeii

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI!Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti prim’vara mea însorită!”

„Poate că pentru lume tu ești numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume!”

„Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La Multi Ani!”

Citește și: Cum va fi vremea de Mărțișor? Prognoza meteo pentru primele zile din martie

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

„Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”

Citește și: Mărțișor 2023. De ce bărbații primesc mărțișoare în Moldova?

Urări de 8 Martie 2023.

Urări de 8 Martie 2023: Mesaje, felicitări și imagini deosebite pentru Ziua Femeii

Mesaje, felicitări și imagini cu text de 8 martie 2023- Ziua Femeii

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”

Citește și: EXCLUSIV: Mărțișor 2023. Ce semnifică ziua de 1 martie?/ Etnolog: ”Mărţişorul aduce bucurie în inima celor care iubesc viaţa, natura pregătindu-se să renască”

Urări de 8 Martie 2023.

Urări de 8 Martie 2023: Mesaje, felicitări și imagini deosebite pentru Ziua Femeii

„De-i ștergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.”

„Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…”

Citește și: Babele de martie. Ce semnifică fiecare zi de la începutul lunii martie?

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

„Îți doresc ca răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Citește și: Mărțișoare 2023. La ce trebuie să fim atenți când le cumpărăm? Sfaturile specialiștilor pentru 1 martie 2023

Urări de 8 Martie 2023.

Urări de 8 Martie 2023: Mesaje, felicitări și imagini deosebite pentru Ziua Femeii

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc un 8 Martie special!”.

Citește și: Ziua Femeii 2023. Pe ce dată pică și care este semnificația sărbătorii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si