Mesaje de Ziua Copilului 2022: La mulți ani!  . În fiecare an, pe data de 1 iunie se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, un bun prilej de a le transmite celor mici cele mai frumoase urări.

În continuare vă propunem o listă de mesaje și felicitări, pe care le puteți transmite copiilor de 1 iunie!

Mesaje de Ziua Copilului 2022

Mesaje de Ziua Copilului 2022: La mulți ani de 1 iunie!

„Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viaţa fără griji, asemenea unui copil. La mulţi ani! 1 Iunie este ziua ta. Eu ți-am dat viață, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Deși ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag”.

„La mulți ani și te iubesc mult!  Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc”.

Citeste si: Mesaje emoţionante pentru copilul tău de 1 iunie 2022

„La mulţi ani de Ziua Copilului! Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!”.

„A trecut încă un an și din nou vin oaspeții cu darurile mult așteptate. Îți dorim zâmbete și fericire, râsete și bucurie, prieteni credincioși și o cale directă, munți de ciocolată și toate celelalte dulciuri îți dorim să le găsești!”

„Iepuras, la multi ani! Ai crescut foarte mare și vreau ca totul să fie bine la tine”.

Mesaje de Ziua Copilului 2022

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Să ai mulți prieteni, multe jocuri, multe râsete. Glorie și succes în sportul pe care îl practici. Și multe urări de bine! Să știi că efortul tău te va ajuta în viață!”

„La mulți ani! Să strălucești cu un zâmbet larg, ca și soarele, să izvorăști zâmbete, asemeni unui râu. Îți doresc ca fiecare zi să fie la fel de fericită, interesantă, captivantă, plăcută și neobișnuită, ca azi – de ziua ta!”.

„Scumpul nostru copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ți păstreze iubirea și credința. Să ai rezultate remarcabile și să ne bucuri pe noi și pe profesori. Să faci bine și să devii o persoană demnă. Să crești deștept, educat și amabil! Ești viitorul nostru!”

Mesaje de Ziua Copilului 2022

Urări de 1 iunie

„Printesa noastra! Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate si tot ceea ce vrei sa reusesti!”

„Te rugam sa accepti felicitarile noastre. Iti dorim sincer toate cele mai bune! Creste spre bucuria parintilor tai, iar viata ta sa fie minunata”.

„La Multi Ani micului cavaler! Creste o persoana curajoasa, puternica, talentata, cinstita, un prieten de incredere si un fiu exemplar!”.

Citeste si: Mesaje pentru copilul meu: Cele mai frumoase cuvinte pentru Ziua Copilului- 1 iunie

Mesaje de Ziua Copilului 2022

„La multi ani! Iti doresc multe rasete si fericire!  Creste responsabil, curajos, sincer, sanatos! Gaseste prieteni adevarati, asculta parintii, studiaza bine, devino campion si primeste intotdeauna doar cele mai bune premii la concursuri!Iti doresc sa fii curajos, vesel, cel mai puternic si plin de ambitie! La Multi Ani!”.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Copilul meu, azi ai o sărbătoare – ziua de naștere! Familia ta este mândră de tine, tu ești un soare frumos pentru noi. Cel mai dorit, drag și scump. Acum viața noastră nu este în zadar”.

„Dragostea noastră micuță, te felicităm! Ești copilul pe care ni l-am dorit mereu. Ești cea mai bună! Crește cuminte și sănătoasă, sub ocrotirea Maicii Domnului!”.

Citeste si: La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si