Mesaje emoţionante pentru copilul tău de 1 iunie 2022

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Iată cele mai frumoase și emoționante mesaje de 1 Iunie!

Author: Madalina Grigore marți 31 mai 2022 , 20:04

mesaje emoționante 1 iunie

Mesaje și urări emoționante cu ocazia zilei de 1 iunie.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje emoționante pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie. Ți-am pregătit cele mai drăguțe mesaje pentru copii de 1 iunie!

mesaje emoționante 1 iunie

Mesaje emoționante de 1 iunie

„La mulți ani, copilașul meu drag! Îți doresc să fii sănătos, să fii entuziasmat și curios de lumea ce te înconjoară și să fii dornic să explorezi necunoscutul”.

„Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească, iar viața să îți fie senină și luminoasă! Te iubesc!”

Citeste si:  De ce se sărbătoreşte Ziua Copilului pe 1 iunie?

„Copil drăgălaș,   la mulți ani!   Fie ca această lume să-ți dăruiască lumina soarelui și un vis frumos, bună dispoziție și idei minunate, sfaturi bune și zile fericite, prieteni minunați și o mulțime de idei uimitoare. Mintea să-ți

fie plină de cunoștințe, sufletul de frumusețe și capacități, iar la exterior fericire și bunătate”.

„Ești fericirea și speranța noastră. Ești tot ce avem mai scump! Te iubim la nesfârșit și te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Să devii un om fericit. Fii sănătos, bucură-i pe părinții și pe bunicii tăi”.

Citeste si: Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt ''Bravo, ai stil!'', a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

„Îți dorim să ai parte de o mulțime de zâmbete și daruri dulci. La mulți ani!”.

mesaje emoționante 1 iunie

Urări emoționante de 1 iunie

„Copiii au nevoie ca cineva să le fie alături. Nu doar cadourile pe care le cumpărăm contează. Să le spunem că putem fi profesorii lor, dar că putem învăța multe de la ei. La mulți ani de Ziua Copilului!”

„La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!”

mesaje emoționante 1 iunie

Citeste si:  La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

„Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani copil frumos!”

„Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viaţa fără griji, asemenea unui copil. Scoate-ți azi la iveală gingăşia din tine! La mulţi ani de Ziua Copilului!”

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Dezvăluirea halucinantă care i-a lăsat muți de uimire pe procurori. Daniel Balaciu, motivul pentru care nu a chemat ambulanța când Dana Roba zăcea într-o baltă de sânge- radioimpuls.ro

„Îți doresc să fii sprijinit de adevărații tăi prieteni de-a lungul vieții, să fii încrezător în înțelegerea și susținerea părinților, iar pe drum mereu să te însoțească razele soarelui, astfel încât să zâmbești necontenit”.

mesaje emoționante 1 iunie

„Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!”

„Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!”

Citeste si:  Copiii au liber la pașapoarte de 1 iunie. Documentele se pot face fără programare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si