Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor! Un cuvânt plăcut și emoționant adresat copilului de ziua lui, îl va înveseli, iar dorințele sincere îl vor inspira și îi vor da mai multă încredere în sine.

Iată o serie de mesaje și felicitări, pe care să le trimiteți copiilor de 1 iunie 2022!

Urări şi imagini superbe cu text pentru Ziua Copilului 2022

Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Draga noastră copilă! Îți dorim îndeplinirea tuturor dorințelor, iar mama și tata te vor ajuta în asta. Fii amabilă cu lumea din jurul tău. Să știi doar de problemele pe care mama și tata le pot rezolva în cinci minute. La mulți ani!

Scumpul nostru copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ți păstreze iubirea și credința. Să ai rezultate remarcabile și să ne bucuri pe noi și pe profesori. Să faci bine și să devii o persoană demnă.

Să crești deștept, educat și amabil! Ești viitorul nostru!

Citeste si: La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor! Urări şi imagini cu text pentru 1 iunie

Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor! Urări şi imagini cu text pentru 1 iunie

Dragostea noastră micuță, te felicităm! Ești copilul pe care ni l-am dorit mereu. Ești cea mai bună! Crește cuminte și sănătoasă, sub ocrotirea Maicii Domnului!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor! Urări şi imagini cu text pentru 1 iunie

Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor! Urări şi imagini cu text pentru 1 iunie

Citeste si: La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Mesaje frumoase cu text pentru data de 1 iunie

Copil dulce, chiar dacă încă ești micuț, îți doresc să crești frumos, sănătos, inteligent, fericit, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surpize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate.

Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor 2022

Unde parchez, unde lucrez, când ne intâlnim, de ce ai intarziat, cand e gata, penalizare, sunt obosit. Desigur, tu nu inţelegi nimic din toate astea pentru ca ai stiut sa te detasezi de lumea celor mari si sa păstrezi seninătatea copilăriei în viaţa ta.

La mulți ani, pui de om! Îți doresc succes la școală, să înveți bine, astfel încât părinții tăi să fie mândri de tine.

Să-I asculți și să-i respecți, să nu-i jignești, pentru că părinții te iubesc foarte mult!

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: 1 iunie 2022, zi liberă de la stat: Ziua Copilului. Cine beneficiază de acest liber?

Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor! Urări şi imagini cu text pentru 1 iunie

Mesaje pentru părinţi de Ziua Copiilor! Urări şi imagini cu text pentru 1 iunie

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Dragul nostru, vom fi mereu alături de tine! Împreună vom trece peste toate greutățile. Suntem foarte fericiți că ne-ai ales pe noi ca părinți. La mulți ani!

Puiule, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai în vârstă, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. Ești cea mai scumpă priveliște din ochii noștri. La mulți ani!

Citeste si: Ziua Copilului 2022: Top 10 cele mai emoţionante mesaje pentru copilul tău de 1 iunie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si