Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie. Surprinde-ți iubita sau iubitul cu o declarație de dragoste cu ajutorul celor mai frumoase și emoționante mesaje de dragoste, selectate special pentru tine!

Author: Alina Raducu miercuri 28 septembrie 2022 , 15:30

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie. Dacă vrei să te inspiri pentru cele mai deosebite mesaje de iubire, iată o serie de declarații de dragoste pe care să le trimiți persoanei iubite!

 Orice gest de dragoste trebuie însoțit și de un mesaj prețios care să aprindă flacăra iubirii.

„Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.” 

Mesaje pentru iubită pentru final de septembrie

Mesaje de dragoste pentru ea Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti atât de frumoasă pentru ca eşti atât de iubită şi îti promit că aşa vei fi mereu.

Sunt un om norocos pentru că sunt ales de tine și vreau sa te răsplătesc, să nu te dezamăgesc în alegerea făcută.

Promit să te fac fericită și promit să te iubesc.

Ochii tăi sunt făcuţi să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorinţele. Toată fiinţa ta e încântătoare şi eu sunt cel mai norocos bărbat, căci sunt iubit de tine.

Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute și o singură inimă ce bate numai pentru tine! Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață.

Citeste si: Cele mai frumoase poezii de toamnă

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc. Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!

Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „ te iubesc !” Iar acea raza să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!

Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!

Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!

Citeste si: Mesaje pentru luna septembrie 2022: Un început de toamnă minunat!

Aştept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze şi să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezeşte de dimineaţa!

Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

Mesaje de dragoste pentru iubit pentru final de septembrie

Ești cel mai drag și cel mai iubit om din lume. Când ești plecat pentru mult timp, lumea devine neinteresantă, iar când ești cu mine, nu există nicio persoană mai fericită pe această lume.

Nu mi-am imaginat vreodată că un bărbat poate fi atât de îndrăgostit și atât de fermecător. Ești minunat și te iubesc mai mult decât îți poți imagina.

Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm! O zi poate începe făra un mesaj de dragoste de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit.

Citeste si: Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Poţi să spui te iubesc într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.

Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată.

Citeste si: Mesaje de dimineaţă pentru prietenii de pe Facebook

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Mesaje pentru persoana iubită pentru final de septembrie

Ești aerul pe care îl respir și fără de care nu pot trăi nici măcar o secundă. Te iubesc din ce în ce mai mult! Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult.

Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!

Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plâns după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si