Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni. Toamna este o perioadă magică și deosebită, care ne oferă un tablou plin de culori și peisaje spectaculoase. Acesta este unul dintre cele mai iubite anotimpuri, care ne inspiră prin bogăția și capriciile ei.

Iată cele mai frumoase mesaje și citate despre toamnă, pe care să le trimiți celor dragi!

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Toamna este anotimpul care ne învață că schimbarea poate fi minunată.

Vă doresc o toamnă minunată și plină de iubire, o toamnă caldă, liniștită și fericită! O toamnă în care să vă  bucurați de frunzele colorate, de ploi liniștite și vânt ce bate.

Așa cum este cel mai colorat anotimp, așa îți doresc și eu ție ca în această toamnă să ai parte doar de emoții colorate, trăiri surprinzătoare și împlinire sufletească!

Citeste si: Trei picturi celebre ale lui Sabin Bălașa, pictorul albastrului infinit

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Culorile frumoase ale toamnei și atmosfera asta plina de miros de scorțișoara (în capul meu cel puțin) și zilele ploioase ce au să vină sunt la fel de minunate ca suflețelele voastre.

Fie ca răcoarea toamnei să te energizeze, soarele senin să te umple de căldură sufletească, ploile acesteia să te ambiționeze iar culorile diverse să îți înfrumusețeze fiecare clipă din viața ta!

Toamna asta sper să fie cea mai frumoasă creație a voastră, a iubirii pe care ați găsit-o și a fericirii ce are să vă urmeze o viață. Vă doresc o toamnă liniștită și plină de amintiri perfecte. O toamna plină de suflet, de inimă, de vibrații, de emoțiile trupului!

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: 7 lucruri mai puțin cunoscute despre Mihai Eminescu

Vă doresc o toamnă colorată plină cu iubire. Așa cum dispar frunzele din copaci, așa să dispară necazurile și tristețea din suflet. Vântul să fie vorbele frumoase ale persoanelor dragi care alungă greutățile. O toamnă frumoasă vă doresc.

Toamna este anotimpul care se aseamănă cel mai mult cu sufletul nostru – are și zile senine și călduroase, dar și momente când frigul și ploaia pun stăpânire pe timp. Îți doresc să înveți de la acest anotimp faptul că viața nu este doar senină sau posomorâtă, să înveți că după ploaie numaidecât va veni soare și să ții minte că la fel cum inevitabil după toamna vine iarna, așa și după noi, va veni o clipă când nu vom mai fi, așa că fii om bun și iubește-ți aproapele!

Toamna este ca un ultim zâmbet al anului, cel mai cald și frumos. Fie ca aceste trei luni să îți zâmbească din plin!

Așa cum frunzele copacilor sunt multicolore, la fel și gândurile omului sunt diverse. Îți urez că în această toamnă să predomine în mintea ta doar cele mai frumoase și curate gânduri!

Citate frumoase despre toamnă pentru cei dragi

„Căldura de toamnă e diferită de căldura verii. Una coace merele, cealaltă le transformă în cidru.”

🙂 – Jane Hirshfield

„Toamna este mai mult un anotimp al sufletului decât al naturii… ”– Friedrich Nietzsche

„Toamna pare să se instaleze deodată anul ăsta. Dimineața primei zile de septembrie e crocantă și gălbuie ca un măr copt. – J.K. Rowling

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Citeste si: Zece citate celebre de Andrei Pleșu. „Nicio victorie nu e dată fără înfrângere şi nicio cădere nu e dată fără speranţă”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Ce toamnă delicioasă! Însuși sufletul meu i l-am oferit și dacă aș fi o pasăre aș zbura în jurul lumii pentru a prinde peste tot toamna pe măsură ce se instalează” – George Eliot

„Iubesc toamna, acest anotimp pe care Dumnezeu pare că ni l-a dat doar pentru frumusețea lui. – Lee Maynard

„Toamna a fost întotdeauna anotimpul meu favorit. Un sezon în care natura explodează într-un ultim moment de frumusețe, ca și cum s-a pregătit tot anul pentru acest final glorios.” – Lauren DeStefano

Mesaje superbe pentru începutul toamnei pentru familie și prieteni

Citeste si: Cele mai frumoase poezii de toamnă

„Prima respirație a toamnei se simte în aer, e un sentiment copleșitor de a dori, a avea și păstra înainte de a fi prea târziu”. – J.L. Carr

"Toamna poartă mai mult aur în buzunar decât toate celelalte anotimpuri la un loc."  (Jim Bishop)

"Toamna este un andante melancolic și grațios care pregătește admirabilul adagio al iernii."  (George Sand)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si