Mesaje pentru weekend. Cele mai frumoas urări pentru finalul de săptămână pentru colegi, prieteni și familie

Mesaje pentru weekend. Surprinde-i pe cei dragi cu urări frumoase sau haioase pentru un weekend relaxat! Iată mai jos o listă cu mesaje originale.

Author: Mircea Pop vineri 08 ianuarie 2021 , 11:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje pentru weekend, urări originale pentru sfârșitul săptămânii! Încheie sătpămâna de muncă cu zâmbetul pe buze și trimite celor dragi un mesaj plin de energie!

Iată că a sosit și ziua de vineri, cea mai bună zi pentru mulți dintre noi! Sper că veți avea parte de un weekend plin de soare, momente frumoase, prieteni veseli care vă vor face fericiți și zâmbitori.

Cu sosirea zilei de vineri! Iată că a venit ziua din săptămână mult așteptată. Weekend-ul să fie vesel, amuzant, interesant și de neuitat. Odihniți-vă bine, acumulați putere și energie ca să aveți ce vă aminti!

Mesaje pentru un weekend excelent

Te felicit cu ocazia sosirii zilei de vineri și îți doresc din suflet să ai parte de un weekend vesel și interesant.

Să-ți odihnești și trupul și sufletul de griji și de plictiseală, să-ți faci toate treburile repede astfel încât să-ți rămână mult timp pentru odihnă, relaxare și timp petrecut cu oameni plăcuți. Îți doresc bună dispoziție și să te simți minunat.

Citeste si: Urări de Sf. Ion: Felicitări şi mesaje cu La mulţi ani de Sfântul Ioan Botezătorul

Iată că s-a sfârșit săptămâna de muncă. Ura! A venit ziua de vineri! Vă doresc să vă odihniți bine, să aveți parte de nopți minunate și de impresii de neuitat. Să țineți minte această odihnă până săptămâna viitoare, să vă încărcați de energie, putere și idei creative care vă vor ajuta să vă faceți lucrul.4

Ura! S-a sfârșit săptămâna de muncă, iar în față ne așteaptă zilele pe care toți le-au așteptat pentru că ne vor aduce odihnă, liniște, fericire și bucurii. Petrece weekend-ul în așa fel încât să-ți amintești de cele petrecute până la celelalte zile de odihnă. Cu venirea zilei de vineri!

Mesaje de weekend pentru prieteni și colegi

Te felicit cu ocazia sosirii zilei de vineri, cu sfârșitul săptămânii de muncă. Fie ca weekend-ul să vă aducă plăcere și bucurii, să vă odihniți cu trupul și sufletul. Azi să nu fie timp pentru plictiseală, treburi inutile și griji. Fie ca vineri să ai bună dispoziție, să fii vesel, fără griji și fericit!

Citeste si: Mesaje cu imagini de Anul Nou 2021. Cel mai simplu mod de a spune "La mulți ani!" familiei și prietetenilor- GALERIE FOTO

Vă doresc să petreceți weekend-ul în așa fel încât luni să vă fie dor de colegi și să vreți să lucrați. Vă doresc veselie, zâmbete, mâncare gustoasă, distracții interesante. Și lăsați toate să vă aștepte! Cu ziua de vineri!

Iată că a sosit weekend-ul pe care atât de mult l-am așteptat și la care am sperat. Să treacă fără grabă, să ne dăruiască bucurii și energie pozitivă, să ne umple de odihnă, zâmbete, lumină. În casă să fie confort și armonie, care va creea bună dispoziție.

Citeste si: Mesaje de La mulți ani 2021!// SMS-uri superbe pentru familie și prieteni: ”Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si