Mesajul emoționant al soției baschetbalistului mort în tragedia aviatică, alături de fiica sa

Soția baschetbalistului mort, în tragedia aviatică, a transmis um mesaj plin de emoție după moartea lui și a fiicei lor. Soția lui Kobe Bryant, Vanessa este total devastată.

G.B., joi 30 ianuarie 2020 , 13:08

kobe bryant și gianna
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soția lui Kobe Bryant, Vanessa a transmis pe contul său oficial de socializare că este total devastate atât ea cât și fetele lor: „Eu şi fetele mele vrem să le mulţumim milioanelor de oameni care şi-au arătat susţinerea şi iubirea în această perioadă îngrozitoare. Vă mulţumim pentru toate rugăciunile voastre. Categoric aveam nevoie de ele”.

kobe bryant și gianna

Citeste si: VIDEO Cât de bogat era Kobe Bryant. Fostul baschetbalist avea o avere uriașă

Femeia și-a exprimat durerea pe contul de Instagram după ce fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, a murit în accidentul aviatic alături de tatăl ei Kobe Bryant. „Suntem total devastate după ce i-am pierdut brusc pe iubitul meu soţ, Kobe – tatăl extraordinar al copiilor noştri; şi pe frumoasa şi dulcea mea Gianna – o fiică iubitoare, grijulie şi minunată şi o soră extraordinară pentru Natalia, Bianka şi Capri”, a scris Vanessa.

Mesajul emoționant al soției baschetbalistului mort în tragedia aviatică, alături de fiica sa

Vanessa le-a transmis condoleanțe și familiilor îndoliate care și-au pierdut persoane dragi în accident: „Suntem devastate şi pentru familiile care i-au pierdut pe cei iubiţi duminică şi împărtăşim durerea lor. Nu există destule cuvinte care să ne descrie durerea în acest moment. Mă consolează faptul că ştiu că Kobe şi Gigi ştiau amândoi că erau iubiţi profund. Am fost incredibil de binecuvântate că i-am avut în viaţa noastră. Mi-aş fi dorit să fi fost aici cu noi pentru totdeauna. Au fost binecuvântările noastre frumoase luate dintre noi prea curând. Nu ştiu ce ne rezervă viaţa după ziua de astăzi şi este imposibil să îmi imaginez viaţa fără ei”.

 

kobe bryant și gianna

Citeste si: Baschetbaliştii de la Tsmoki Minsk, blocaţi 3 ore în avionul Varşovia - Cluj, pentru preluarea unei femei cu suspiciune de coronavirus

Soția lui Kobe Bryant a menționat că încearcă să reziste fără soțul și fiica lor: „Dar ne trezim în fiecare zi încercând să rezistăm pentru că Kobe şi fetiţa noastră Gigi strălucesc deasupra noastră ca să ne lumineze calea. Iubirea noastră pentru ei este nesfârşită şi nemăsurată. Doar că mi-aş fi dorit să îi pot îmbrăţişa, săruta şi binecuvânta. Vă cerem să ne acordaţi respectul şi intimitatea de care vom avea nevoie pentru a naviga prin această nouă realitate. Vă mulţumesc foarte mult pentru că ne-aţi ajutat moral cu rugăciunile voastre şi pentru că ne iubiţi pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri şi pe mine”, a încheiat Vanessa mesajul.

kobe bryant și gianna

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Experţii legişti au identificat oficial trupul neînsufleţit al fostului baschetbalist.

Citeste si: Decesul lui Kobe Bryant: Nouă persoane se aflau în elicopterul prăbuşit la Calabasas

kobe bryant și gianna

(Citește și Detalii neștiute despre relația lui Kobe Bryant cu Vanessa)

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si