Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase! Afacerea cu haine pentru copii a provocat o gaura de peste 3 milioane de euro!

Potrivit rezultatelor financiare, Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Vedeta detine o retea de magazine cu haine pentru copii.

Matei Vaihan, marți 10 iulie 2018 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cifrele publicate de Ministerul de Finante indica faptul ca Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Vedeta si-a deschis, in 2009, in Bucuresti, un magazin cu haine pentru copii, a carui imagine este chiar fiul ei, Ayan. Ulterior, au mai aparut magazine in Constanta, Alba-Iulia, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Suceava.

Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Pierderile totale ale firmei sunt de aproximativ 1,5 milioane de euro

Afacerea este un esec total. Firma prin care se deruleaza activitatea magazinele, „Kinder Magic Store SRL”,  a pierdut aproximativ 1,5 milioane de euro intre 2009 si 2017. Practic, fiecare an a consemnat pierdere, firma nefiind niciodata pe profit, chiar daca afacerea a beneficiat de imaginea Mihaelei Radulescu.

Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Restantele sunt de 1.6500.000 de euro

Datele arata ca Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Nu doar pierderile afecteaza afacerea, ci si datoriile firmei care, la sfarsitul lui 2017, erau de 7.640.410 lei, adica aproximativ 1.650.000 de euro. Daca la datorii adaugam si pierderile firmei, rezulta ca afacerea a provocat o gaura financiara de peste 3 milioane de euro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si