Mihai Tudose: La 48 de ore, inca e lipsa de energie electrica in localitati, scoli, dispensare. Nu e posibil asa ceva

Premierul Mihai Tudose, care marti participa la Comandamentul pentru Situatii de Urgenta in Timisoara, in care se discuta despre efectele furtunii de duminica, a criticat interventia greoaie a E-Distributie Banat (Enel) spunand ca nu este posibil ca la 48 de ore de la vijelie localitati intregi nu sunt alimentate electric.

V.P., marți 19 septembrie 2017 , 15:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La inceputul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta care are loc la Prefectura Timis, premierul Mihai Tudose a criticat interventia E-Distributie Banat, in urma furtunii de duminica, el afirmand ca 30.000 de locuinte sunt inca afectate si nu au energie electrica, la 48 de ore dupa furtuna.

”Am tinut sub observatie efortul Enelului. Efortul a inceput sa fie de doua tipuri: a inceput sa fie foarte activ pe net si efortul de a pune in functiune linia electrica. in ceea ce priveste efortul de a pune in functiune reteaua electrica la 48 de ore inca e lipsa de energie in localitati, la scoli, dispensare. Nu este posibil asa ceva. Daca legea permite acest lucru, va asigur ca nu va merge asa si atunci poate gasim o posibilitate ca data viitoare cand se intampla asa ceva sa nu mai stam 48 de ore dupa o societate care nu face fata. inca 30.000 de locuinte au fost afectate, azi dimineata la ora 7.00”, a declarat primul ministru.

E-Distributie Banat a anuntat marti ca in jurul orei 8.00 a reusit livreze energie electrica la 81 la suta din consumatorii afectati de furtuna de duminica.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si