MIlionarul Dan Nicorescu are întâlnire în instanță cu Poliția! Procesul afaceristului se judecă săptămâna viitoare EXCLUSIV

Dan Nicorescu este un om de afaceri care face senzație cu garajul deținut, în care se găsesc câteva mașini de lux de sute de mii de euro.

Petru Luca, joi 24 septembrie 2020 , 20:08

Nicorescu
Dan Nicorescu are timp să se judece cu autoritățile
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dan Nicorescu este un om de afaceri care face senzație cu garajul deținut, în care se găsesc câteva mașini de lux de sute de mii de euro. La bază inginer de Aeronave, Dan Nicorescu (53 de ani) face astăzi afaceri cu fier vechi, după ce în trecut a ocupat și un job la Banca Românească. Milionarul și-a evaluat vila în care locuiește, ridicată pe Șoseaua Nordului, la circa 4 milioane de euro, iar ”garajul” deținut, cu cel puțin patru bolizi de lux, la alte două milioane de euro. 

Dan Nicorescu a chemat Poliția la tribunal pentru o simplă amendă rutieră 

Cum mașinile de lux pot funcționa doar cu o anumită viteză, de multe ori interzisă prin lege, Dan Nicorescu preferă să strângă amenzile de circulație, pe care le achită sau din cauza cărora ajunge la judecată cu organele competente. Așa s-a întâmplat și pe 15 septembrie anul curent, când Nicorescu a avut termen în procesul deschis Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) la Judecătoria Sectorului 3 al Capitalei. 

Citeste si: Dosarul Colectiv din nou pe masa magistraților. Este vorba de apelul făcut de Cristian Popescu Piedone pentru condamnarea de 8 ani

Demarat în primăvara acestui an, procesul în care Nicorescu este ”petent”, iar DGPMB ocupă postura de ”intimat” a fost amânat până acum de apariția pandemiei, care a blocat practic toate acțiunile în instanță, mai puțin cele care nu suportau amânare. La termenul din 15 septembrie, în care Nicorescu a contestat o amendă rutieră, judecătorii au decis să fixeze următorul termen pe 30 septembrie, când vor anunța și verdictul. 

Nicorescu
Dan Nicorescu deține mai multe mașini de lux

Foarte vocal în mediul online, Dan Nicorescu este un aprig contestatar al măsurilor anti-COVD-19 luate de guvernul Orban, milionarul acuzând mereu demnitarii, dar și pe președintele Klaus Iohannis, de faptul că au dus țara într-o situație fără ieșire.  

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si