Ministrul Educației: „Simulările sunt mai importante în acest an mai mult decât oricând”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis că în acest an vor fi organizate cât mai multe simulări pentru a avea o imagine reală asupra a ceea ce au reuşit să asimileze elevii în perioada de învăţământ online. Acesta a precizat că simulările sunt în această perioadă mai importante decât oricând.

Alina Raducu, vineri 05 februarie 2021 , 15:00

Ministrul Educației: Simulările sunt mai importante în acest an mai mult decât oricând
Ministrul Educației: Simulările sunt mai importante în acest an mai mult decât oricând
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

" Simulările sunt mai importante în acest an mai mult decât oricând. Deci, încercăm să organizăm cât mai multe simulări pentru a putea să avem o imagine reală asupra a ceea ce au reuşit să asimileze elevii, şi nu asupra a ceea ce au predat cadrele didactice”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației afirmă că simulările examenelor sunt mai importante în acest an

Tot el a spus că este necesară evaluarea pentru că sunt diferenţe între elevi şi pentru a se constata cât şi unde a pierdut fiecare din materie.

" Se vor organiza şi simulări. Evaluarea fiecărui elev, pentru că sunt diferenţ e de la o zonă la alta, de la o şcoală la alta, de la o clasă la alta şi de la un elev la altul, este un element extrem de important pentru a putea constata cât şi unde a pierdut fiecare elev din materie pentru ca beneficiind de cadrul legal şi resursele financiare pe care ministerul şi Guvernul le-a pus la dispoziţie – 240 de milioane de lei doar în această etapă pentru Programul de ore remediale să se poată face cât mai eficient. E nevoie de evaluarea cadrelor didactice, pentru fiecare elev este nevoie de simulări pentru evaluări centralizate pentru a vedea care sunt măsurile cele mai eficiente care se impun”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Anunț important făcut de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Ce școli râmân închise- LISTA COMPLETĂ


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si