Ministrul Muncii a anuntat ca se amana cresterea salariului minim. "Urmeaza sa discutam asta intr-o alta sedinta. Mai avem de lucru"

Astazi, Guvernul a introdus ordonanta de urgenta cu privire la modificarea Codului Fiscal, dar aceasta ordonanta nu a inclus si cresterea salariului minim, asa cum au anuntat initial oficialii.

Author: C.I.P. miercuri 08 noiembrie 2017 , 14:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca aceasta masura va fi adoptata, dar intr-o sedinta viitoare de Guvern. "Intr-o prima lectura, saptamana trecuta, am citit hotararea de guvern referitoare la salariul minim pe economie, care va fi prezentat intr-o sedinta ulterioara. Acum se afla in transparenta decizionala pe site-ul ministerului si mai avem de luat avizul Consiliului Economic Social, dar nu sunt niciun fel de modificari", a spus ministrul.

Guvernul anuntase ca salariul minim brut pe tara urmeaza sa creasca de la 1.450 de lei la 1.900 de lei cu incepere de la 1 ianuarie, dar in conditiile in care OUG urmeaza sa fie adoptata azi si nu include acest lucru, cresterea salariala urmeaza sa fie amanata. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si