Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la o acțiune de împădurire în Sibiu

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost prezentă, sâmbătă, la o acţiune de împădurire în judeţul Sibiu. La această acțiune de împădurire au fost plantaţi în jur de 1.300 de puieţi de gorun şi pin.

Alina Raducu, sâmbătă 27 martie 2021 , 18:41

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la o acțiune de împădurire în Sibiu
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la o acțiune de împădurire în Sibiu. Sursa foto: Facebook Raluca Turcan
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O zi de primăvară în aer liber, între prieteni şi cu gândul la natură- asta au pregătit pentru astăzi neobosiţii voluntari PNL Sibiu, Echipa Galbenă, împreună cu Ocolul Silvic Tălmaciu şi Primăria Tălmaciu.

Nu departe de oraş, pe dealurile de la poalele Munţilor Lotrului, am participat la plantarea a 1.300 de puieţi de gorun şi pin- parte dintr-o viitoare pădure care la rândul său va deveni parte din ceea ce România are ambiţia să îndeplinească: 40% suprafaţă împădurită”, a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, Raluca Turcan.

Raluca Turcan s-a implicat într-o acțiune de împădurire în județul Sibiu, alături de alți locuitori din zonă

Mnistrul Muncii a declarat că la acest eveniment au mai participat și ”sibieni al căror ataşament pentru comunitate şi pentru oamenii care trăiesc în ea a fost demonstrat încă o data”.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la o acțiune de împădurire în Sibiu
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la o acțiune de împădurire în Sibiu. Sursa foto: Facebook Raluca Turcan

”I-am însoţit deseori în misiunile lor la instituţiile de ocrotire socială, în acţiuni de sprijin destinate persoanelor vulnerabile, în proiecte umanitare”, a mai scris Raluca Turcan.

Citeste si: Ce reacții adverse pot provoca vaccinurile COVID-19 aprobate în România: Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Johnson and Johnson


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si