Filmul în care cu vloggerul Mircea Bravo joacă rol principal este pe primul loc în tendinţele Netflix România. În cinematografe, Mirciulică a adunat peste 300.000 de spectatori, care au plătit aproximativ 1,6 milioane de dolari pe bilete. 

Ce a spus Mircea Bravo

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui.

Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Citește și: Florin Piersic, unul dintre cei mai apreciați actori din țară, împlinește 87 de ani

Din distribuție au făcut parte mai mulți oameni apropiați ai vloggerului, actori din lumea teatrului și îndrăgita bunică din Chinteni, care apare în filmulețele sale de pe Youtube.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- "Romina VTM", în primele 10 filme din lume în ceea ce privește încasările

Mircea Bravo a vorbit într-un vlog despre investiția făcută pentu a realiza filmul:

"Ne-am dat seama că, oricât de șmecheri am fi și chiar dacă facem clipuri virale, nimeni n-o să vină la noi să ne spună: poftim 200.000 de euro să faci film. Ne-am dat seama că, dacă vrem să facem film, noi trebuie să punem banii, noi trebuie să fim producători, noi trebuie să ne ocupăm de tot.

Banii de la box-office sunt banii încasați de cinematografe. Două treimi merg spre cinema și taxe la stat, doar o treime rămâne, pe care trebuie s-o împarți cu distribuitorul. Și-atunci ne-am gândit, mai facem sau nu mai facem? Că matematic nu dădea bine. Și-am luat o decizie oarecum inconștientă și am zis că mergem înainte“, a povestit acesta.

Vloggerul urmează să lanseze un al doilea film

"Noi avem din toată suma un euro și un pic pentru fiecare intrare. Ne-am scos banii. Suntem pe un ușor profit. Sunt bani pe care vrem să îi investim în următoarele proiecte“, a mai declarat Mircea Bravo.

Citește și: What’s UP, destăinuiri la “Teo Show” “Așa mi s-a schimbat viața cu totul”

De asemenea, vloggerul mai are un film care urmează să se lanseze în curând.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Nominalizări Premiile Oscar 2023. Care sunt cele mai bune filme ale anului?

În online, facem clipuri fără înjurături, însă pentru noi a fost un efort mare să ieșim pe cinema, a însemnat să ieșim din zona de confort. Ca să ieșim din zona de confort, ne-am dorit mult să fie un film bun, un film logic. De aceea, în unele momente a trebuit să folosim înjurături. Poți să faci film și fără înjurături, asta ne dorim pe termen lung: să facem filme pentru toate categoriile de vârstă, filme care să transmită niște valori sănătoase, dar pentru primul film era mult prea greu. «Nuntă pe bani» va fi un film fără înjurături“, a spus acesta despre filmul pe care urmează să îl lanseze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si