Panică printre enoriași. Mitropolitul care a afirmat că pelerinajele sunt „vaccinul lui Dumnezeu” a decedat din cauza virusului Sars-Cov-2

Credincioșii îl plâng pe Mitropolitul Amfilohie Radovic al Muntenegrului. Bărbatul a murit din cauza COVIDD-19, după ce a transmis că pelerinajele sunt „vaccinul lui Dumnezeu” și a refuzat să poarte mască.

Author: Georgiana Balaban vineri 30 octombrie 2020 , 17:15

Mitropolitul Amfilohie Radovic a murit
A murit Mitropolitul Amfilohie Radovic.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mitropolitul Amfilohie Radovic al Muntenegrului a murit azi, 30 octombrie 2020. Liderul religios a fost infectat cu noul coronavirus și a petrecut o lună în spital.

Amfilohie Radovic al Muntenegrului nu respecta regulile impuse de către autorități din cauza pandemiei COVID-19

Mitropolia sârbă a anunțat decesul preotului. Mitropolitul Amfilohie avea vârsta de 82 de ani și a fost diagnosticat cu COVID-19   la începutul lunii octombrie. El a fost internat la un spital din Podgorica.

Mitropolitul Amfilohie Radovic a murit
Mitropolitul Amfilohie Radovic.[Sursa foto: google]

Amfilohie Radovic al Muntenegrului se obișnuise să nu respecte regulile impuse de pandemia generată de virusul Sars-Cov-2. Bărbatul apărea adesea fără mască de protecție la evenimentele religiose.

Citeste si: Pelerinaj cu 500 de persoane in Capitala, de Sf. Dumitrie cel Nou. Gabriela Firea a aprobat protocolul

Citeste si: VIDEO| Biserică demolată după ce a fost construită ilegal

Chiar în timpul unei ceremonii legate de praznicul Sf. Vasile de Ostrog, un episcop din secolul XVII canonizat, mitropolitul a zis că pelerinajul și sfântul considerat făcător de minuni sunt "vaccinul lui Dumnezeu".

Mitropolitul, care a pierdut lupta cu viața astăzi, a avut o influență politică foarte mare în Muntenegru, fiind un un naționalist sârb înfocat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si