Mitropolitul care va decide soarta lui Cristian Pomohaci circula cu o limuzina de fite! Cum a argumentat prelatul folosirea unui bolid de aproape 100.000 de euro

La finalul lunii iulie, Arhiepiscopia Alba a decis ca preotul Cristian Pomohaci sa fie caterisit, el fiind astfel scos din randul preotimii. Pomohaci a contestat insa decizia la forul superior, respectiv la Mitropolia Ardealului.

C.L., miercuri 06 septembrie 2017 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urmatoarea perioada, reprezentantii Mitropoliei trebuie sa ia o decizie in ceea ce-l priveste pe Pomohaci, preotul care a fost acuzat de hartuirea sexuala a unui minor. 

Cristian Pomohaci care, pana acum, a imbinat preotia cu viata artistica, el fiind si un cunoscut cantaret de muzica populara, este o persoana despre care se spune ca este extrem de bogata. Pomohaci a fost criticat in trecut dupa ce a fost vazut circuland cu o masina cu numarul de inmatriculare “IISUS”. 

Si cel care-i hotaraste soarta a fost in urma cu aproape doi ani in centrul unui scandal, tot din cauza unei masini. Jurnalistii de la Ora de Sibiu l-au surprins pe mitropilit cu o limuzina de fite, al carui pret poate ajunge la 100.000 de euro si al carui pret standard este de cel putin 63.000 de euro.

Dupa aparitia imaginilor in presa si discutiile legate de confortul inaltului prelat, acesta a fost invitat intr-o emisiune tv, unde a spus ca e normal ca un demnitar sa foloseasca o masina buna, care sa-i ofere siguranta in numeroasele misiuni pe care le are. In cee ace priveste limuzina in care a fost vazut, Mitropolitul Streza a precizat ca Mercedesul E350 4matic nici nu fusese achitat integral de mitropolie la acea vreme.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si