Cerere pentru mărirea salariului. Cea mai mare parte a angajatorilor preferă ca angajatul să păstreze tăcerea atunci când vine vorba despre eventuale majorări salariale. Astfel, este nevoie de găsirea unui moment potrivit pentru a negocia și pentru a obține un răspuns favorabil.

Când este bine să solicitaţi o mărire de salariu?

Dacă vă aflați în poziția în care puteți solicita o creștere salarială cel mai potrivit demers este să faceți o cerere în acest sens.

În cazul în care v-ați atins obiectivele sau chiar le-ați depășit este cel mai bun moment pentru a cere o majorare salarială.

Citeste si: Cum obţii online un certificat fiscal?

Cererea de majorare se poate face în cazul în care după obinerea unei promoții, salariul nu a fost majorat. Totodată, este posibil ca suma din compensație să fie mai mică decât cea care se aplică în mod normal în poziția în care vă aflați.

Totodată, este de preferat să evitați o astfel de solicitare dacă știți că instituția în care activați se află într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Cum solicitați o mărire salarială?

Dacă știți rezultatele în urma cărora solicitați o creștere a salariului atunci este timpul să luați măsuri în acest sens. Puteți primi un răspuns favorabil numai dacă îndepliniți următoarele:

  • buna performanță
  • atingerea obiectivelor
  • starea financiară favorabilă a companiei
  • existența unor acorduri contractuale

Este nevoie de un minim de pregătire înainte de a face demersurile pentru o creștere salarială și este foarte important să adunați un set întreg de argumente bune cu ajutorul cărora să convingeți angajatorul. Este bine să aduni toate rezultatele obținute până în perioada respectivă în care te hotărăși să ceri o majorare și să le prezinți în fața superiorilor.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Model de cerere pentru motivarea absenţelor pentru liceu şi şcoală generală

Totodată, angajatorul vă poate da în plus anumite responsabilități în cazul unei măriri care ar putea depăși limitele poziției dumneavoastră. Acesta reprezintă un semnal că are încredere în angajat și este cel mai bun moment pentru a deschide o discuție legată de o posibilă majorare salarială. Este necesar să arătați importanța pe care o aveți în afacere.

Model de cerere pentru mărirea salariului

 

creștere salariu

Cum solicităm o majorare salarială?

Citeste si: Scumpirile lovesc amarnic la sate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si