Mona de la Puterea Dragostei a vorbit despre despărțirea de Cristian Jitaru

Mona de la Puterea Dragostei s-a decis să vorbească despre despărțirea de Cristian Jitaru. Se pare că foștii concurenți și-au oferit mai multe șanse, însă au luat decizia de a merge pe drumuri diferite.

Author: Madalina Grigore miercuri 27 octombrie 2021 , 13:19

Mona și Cristi Jitaru

Mona a vorbit despre motivul despărțirii dintre cei doi: „era delăsător”.

 

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Recent, Cristian Jitaru a vorbit despre motivul despărțirii dintre el și Mona. Fostul concurent a spus că Mona s-ar fi despărțit de el, însă a fost deranjat de faptul că aceasta i-a dat numărul de telefon

unui bărbat cu care a ținut legătura.

Citeste si: Cine este Simona de la „Puterea Dragostei”?! Noua concurentă va face furori în casa iubirii

Care a fost motivul despărțirii

Pe cealaltă parte, Mona spune că adevăratul motiv pentru care s-au despărțit ar fi altul. Mai bine de zece luni Mona și Cristian formau un cuplu. Mona a vorbit deschis despre despărțire. Aceasta susține că fostul ei iubit era o fire delăsătoare, dezordonat și nici nu dădea semne că are gânduri serioase în ceea ce privește viitorul lor ca și cuplu. Aceste lucruri au făcut-o pe aceasta să se gândească mai bine. 

„Eu nu am cum sa devin iresponsabila ca el, nu știu ce s-ar fi întâmplat daca și eu aș fi devenit ca el, probabil ar fi fost un haos total. Se întâmplă o data, e ok, dai un telefon, dar nu pot să stau mereu să te aștept. Sunt lucruri mărunte, doar că adunate, dacă tu nu poți să treci peste anumite chestii, nu poți. Era foarte dezordonat. Era delăsător, trebuia să-i spui de multe ori să facă anumite chestii. La o căruță trebuie să tragă doi cai”, a declarat Mona.

Citeste si: Eliminare surpriză la Puterea Dragostei. Ileana a început să plângă

Relația dintre Cristian și băiețelul Monei, un aspect important

Mona a declarat că fostul concurent nu a făcut nimic pentru a se împrieteni cu Mihăiță, băiețelul ei. 

„Niciodată nu au venit lucruri de la el către băiat. Este un lucru pe care nu i l-am spus niciodată, pentru că am vrut să vină de la el, dar n-a venit”, a mai adăugat Mona.

Citeste si: EXCLUSIV- Imagini incendiare cu Mona de la „Puterea Dragostei”. După despărțirea de Jitaru, și-a luat prietenele și a plecat în club


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si