Monica Pop îi ia apărarea lui Mircea Beuran în cazul pacientei arse pe masa de operaţie: „Au dat toţi cu parul! Că așa e la noi!”

Monica Pop îi ia apărarea lui Mircea Beuran în cazul incredibil petrecut la Spitalul Floreasca.

Author: Matei Vaihan marți 31 decembrie 2019 , 12:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monica Pop îi ia apărarea lui Mircea Beuran, colegul  ei de breaslă. “Totul se politizeaza! Vrem stiri corecte, nu date doar dupa afirmatiile...

unora...! neverificate! cum vor justifica cei care au dat o stire falsa despre un medic care nici nu era acolo cind s-a intîmplat incidentul, murdarindu-i grav imaginea???!!! si cu titluri apocaliptice?! Incident intraoperator la Floreasca. Anunt facut de un om care își arata aversiunea politică fata de un cunoscut chirurg, calificindu-l doar dpdv politic, "uitind" de zecile de mii de pacienti salvati de acest!”, a postat celebrul medic oftalmolog. ( vezi motivul pentru care deputatul Emanuel Ungureanu va depune plângere penală în acest caz)

Citeste si: Ministrul Sănătăţii despre cazul femeii arse: "Deja avem un raport preliminar al Corpului de Control care denotă o cascadă de nereguli deosebit de grave"

“Denatureaza adevarul, voit sau avînd informatii false. Neverificate! Au dat toti, cu parul! Că așa e la noi. Chirurgul șef spune clar, cu dovezi, ca nu era in spital in momentul respectiv, dar nu se vrea aceasta stire! Pt ca s-au grabit sa preia o stire partial adevarata, hiperbolizata si e greu sa se recunoasca greseala! Unii chiar au continuat cu stirea falsa! Oricine citeste ce am scris aici știe ca e corect! Sa vedem cum ISI si ÎI va fi reabilitată imaginea! Ca oamenii sa aiba incredere în ceea ce se anunta! Chirurgul a anuntat imediat conducerea spitalului! Corect! Ca sa poată raspunde cine si dacă a gresit, nu sa se caute, politic, țapi ispășitori!”, a încheiat Monica Pop.

Monica Pop îi ia apărarea lui Mircea Beuran. Medicul a spus că nu se afla în sala de operaţie

Pacienta de 66 de ani care   a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Floreasca, a murit duminică seara. Informația a fost confirmată de secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan. Femeia suferea de cancer pancreatic. În urma incidentului din 22 decembrie, femeia a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.La o săptămână după eroarea medicală de la spitalul din Capitală, autoritățile încearcă să stabilească exact vinovații. Trei anchete au loc în acest caz: una demarată de conducerea spitalului, una a Ministerului Sănătății și alta începută de Poliția Capitalei.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a precizat că incendiul s-a produs după ce bisturiul electric a fost folosit cu un biocid, deși instrucțiunile aparatului interzic această combinație. Potrivit informațiilor obținute astăzi de Digi24, biocidul ar fi fost un dezinfectant pentru mâini, folosit pentru că pacienta era alergică la iod. Medicul Mircea Beuran, care a semnat protocolul operator în acest caz, a reiterat că nu se afla în sala de operație atunci când pacienta a luat foc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si