Motivul pentru care Andrew Tate a apărut la Curtea de Apel ținând Coranul în mână. Milionarul ar avea legături cu grupări teroriste

Andrew Tate a vorbit în nenumărate rânduri despre islamiști, dar și despre convertirea la Islam. În plus, se crede că milionarul ar avea legături solide cu teroriștii.

Author: Ana-Maria Costea miercuri 11 ianuarie 2023 , 13:16

Motivul pentru care Andrew Tate a apărut la Curtea de Apel ținând Coranul în mână. Milionarul ar avea legături cu grupări teroriste

Motivul pentru care Andrew Tate a apărut la Curtea de Apel ținând Coranul în mână. Milionarul ar avea legături cu grupări teroriste

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andrew Tate, cercetat pentru trafic de persoane și viol, a stârnit controverse atunci când a apărut în cursul zilei de ieri la Curtea de Apel București ținând Coranul în mână.

Milionarul influencer s-a convertit la Islam, iar apariția sa, având cartea sfântă a musulmanilor în mână și anumite informații apărute recent în mediul online, ridică semne de întrebare cu privire la legăturile lui cu diverse grupări teroriste.

Citește și: Două presupuse victime ale fraților Tate îi apără pe milionari: „Nu poți să mă treci victimă, dacă eu nu am spus că sunt victimă”

Motivul pentru care Andrew Tate a apărut la Curtea de Apel ținând Coranul în mână

Ieri, în drumul spre sala de judecată, Andrew Tate ținea o carte care a fost indentificată de mulți jurnaliști, dar și oameni din mediul online ca fiind o versiune tradusă în două limbi a Coranului. Coperta cărții a corespuns cu o traducere de M. A. Abdel Haleem, ce include o versiune în limba engleză alături de originalul în limba arabă.

Gândul.ro a punctat faptul că nu doar autoritățile române sunt pe urmele fraților Tate

, dar și cele americane, care au în atenție sporită convertirea lui Andrew Tate la Islam, în noiembrie 2021. Autoritățile din SUA ar investiga temeinic eventualele legături pe care britanicul le-ar avea cu mai multe grupări teroriste.

Citește și: Una dintre persoanele de încredere a fraților Tate este acuzată că și-ar fi bătut vecinii

Andrew Tate ar fi arătat interes pentru religia islamică de la începutul anului 2021, iar în luna noiembrie a aceluiași an s-a convertit. În octombrie 2022, acesta a anunțat public că s-a convertit la islam.

La puțin timp după ce frații Tate au fost arestați pentru trafic de persoane și viol, Sameera Khan, o fostă participantă la concursurile de frumusețe din SUA care face parte din anturajul milionarilor, a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că talibanii din Afganistan sunt îngrijorați pentru Andrew Tate.

„Ei sunt îngrijoraţi de soarta lui Andrew Tate şi ne întreabă dacă a fost eliberat. Ei spun că occidentalii au nevoie de Andrew Tate pentru că sunt oprimaţi de feministe”, transmitea Sameera Khan.

Motivul pentru care Andrew Tate a apărut la Curtea de Apel ținând Coranul în mână. Milionarul ar avea legături cu grupări teroriste

Motivul pentru care Andrew Tate a apărut la Curtea de Apel ținând Coranul în mână. Milionarul ar avea legături cu grupări teroriste

Citește și: O fostă șefă de penitenciar rupe tăcerea în cazul fraților Tate. Oana Tașcău a lucrat la videochat pentru cei doi milionari

Andrew Tate, despre drepturile femeilor la educație furate de talibani: „Talibanii aduc lege și ordine”

Cu ceva timp în urmă, Andrew Tate a avut o discuție cu un jurnalist în cadrul unei emisiuni, iar atunci când acesta i-a spus să comenteze despre niște subiecte controversate precum decizia guvernului taliban din Afganistan de a interzice femeilor să urmeze studii universitare, britanicul a răspuns fără perdea. El a menționat că talibanii pot aplica orice lege își doresc atâta timp cât sunt la conducerea statului.

Citește și: "Nu avem o legislație care să reglementeze videochatul". Cazul fraților Tate scoate la iveală o serie nesfârșită de probleme ale României. Ce șanse au să scape de închisoare| EXCLUSIV

„Lumea nu este albă sau neagră, lumea este gri. Nu este bine să faci presupuneri de o parte sau de alta a adevărului. Nu poți spune că talibanii sunt răul întruchipat, iar noi suntem 100% buni. Eu cred că talibanii aduc lege și ordine. Poate nu este legea care ne place nouă, dar este o formă de lege.

Au interzis femeilor să studieze la universitate? Fantastic. Să lăsăm feministele să meargă acolo, să le predea o lecție! Feministele sunt atât de dure, spun că sunt în stare să facă orice poate un bărbat, atunci să le trimitem în Afganistan, sunt sigur că vor rezolva problema.

Citește și: Metoda prin care frații Tate făceau sute de mii de dolari, chiar sub nasul autorităților. Andrew Tate: „Am ales România fiindcă prefer o țară unde corupția este accesibilă tuturor”

Problema femeilor din Afganistan nu are nicio legătură cu mine, sub nicio formă. Din punctul meu de vedere pot interzice bărbații, pot interzice oamenii mici de statură, pe cei cu părul lung, nimic din toate astea nu au legătură cu mine. Eu nu vreau să mă duc să lupt cu talibanii.

Dacă ei decid că așa vor să-și conducă societatea, atunci noi avem două variante: mergem peste ei și începem un război care să ne coste multe vieți sau considerăm că e treaba lor, se pot guverna singuri, sunt oameni, nu suntem mai buni decât ei și dacă ei au decis să trăiască într-un anumit fel, așa se va întâmpla”, a declarat Andrew Tate în emisiunea lui Piers Morgan.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi! Ce meserie a avut miliardarul Tristan Tate înainte să prindă gustul bogăției

Andrew Tate a trecut cu vederea terorismul promovat de ISIS

Jurnalistul l-a rugat pe Tate să explice de ce a șters un video de pe conul lui de Twitter, în care afirma că ISIS sunt musulmani adevărați, pentru că ucid din convingere. El a răspuns că este vorba de o înregistrare veche și că opinia lui de atunci nu mai coincide cu cea de acum.

”Eu, acum, sunt islamist. Obișnuiam să fiu ateu, pentru că la acea vreme credeam că religia rezolvă mai puține probleme decât creează. Însă când ajungi să înțelegi Adevărul despre tine și despre Dumnezeu, realizezi că religia este, de fapt, vindecare pentru multe probleme ale lumii. Așa că îmi voi cere scuze pentru afirmațiile mele de atunci, pe vremea când eram ateu și greșeam. Crești, evoluezi.

Citește și: Cine este fosta polițistă care a renunțat la carieră pentru videochat și care a fost arestată împreună cu frații Tate

Cred că islamismul este minunat, cred că este ultima religie adevărată din lume. Sau cel puțin ultima religie care este respectată de adepții ei. Mă simt schimbat de când m-am convertit. Cred că are soluții pentru multe probleme cu care lumea se confruntă astăzi.

Acel video era satiric, chiar dacă nu pare amuzant. Același lucru s-ar putea spune și despre creștini, dacă am judeca după Vechiul Testament. Nu tot ce se află în aceste cărți se pot aplica”,  a mai spus Andrew Tate.

Citește și: Frații Tate au angajat un avocat de renume. Constantin Eugen Vidineac este cel în care milionarii și-au pus speranțele


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si